Support voor Apple Pay

Apple Pay configureren

Voeg een creditcard, betaalpas of prepaidkaart toe aan uw iPhone, iPad, Apple Watch of Mac.

Uw kaarten beheren

Lees hoe u uw standaardkaart wijzigt, uw facturerings- en contactgegevens bijwerkt en een kaart verwijdert.

Uw transactiegeschiedenis bekijken

Ontdek hoe u de laatste transacties kunt bekijken van de kaarten die u gebruikt met Apple Pay.

Vooraf geautoriseerde betalingen bekijken in Apple Wallet

Bekijk en gebruik opties voor het beheren van terugkerende en uitgestelde Apple Pay-kosten, zoals voor abonnementen, automatisch herladen en maandelijkse rekeningen.

Bestellingen en aankopen volgen in Apple Wallet

Wanneer u een aankoop doet via Apple Pay, kunt u uw bestelling volgen in de Wallet-app op uw iPhone.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.

De getoonde Apple Pay-kaart is alleen voor demonstratiedoeleinden.