Support voor Apple Configurator

Apple Configurator voor Mac

Gebruik Apple Configurator voor Mac om iPads, iPhones, iPod touch-apparaten of Apple TV's te implementeren in uw school of bedrijf.

Apple Configurator voor iPhone

Lees hoe u met behulp van Apple Configurator op uw iPhone een Mac met Apple silicon of een Apple T2 Security-chip kunt toevoegen aan Apple School Manager of Apple Business Manager.

Hulp met Apple Configurator

Vind het telefoonnummer voor uw land of regio, zodat we u kunnen doorverbinden met een expert.