Support voor Apple Configurator

Apple Configurator voor Mac

Gebruik Apple Configurator voor Mac om iPads, iPhones, iPod touch-apparaten of Apple TV's te implementeren in je school of bedrijf.

Apple Configurator voor iPhone

Lees hoe je met behulp van Apple Configurator op je iPhone een Mac met Apple silicon of een Apple T2 Security-chip kunt toevoegen aan Apple School Manager of Apple Business Manager.

Hulp met Apple Configurator

Vind het telefoonnummer voor je land of regio, zodat we je kunnen doorverbinden met een expert.