iCloud configureren op een iPhone, iPad of iPod touch

Lees hoe u iCloud configureert op al uw apparaten. De rest gaat automatisch.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van iCloud, moet u ervoor zorgen dat uw apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoet.

Gebruik de nieuwste versie van iOSen iPadOS

Zorg ervoor dat op uw apparaat de nieuwste versie van iOS of iPadOS is geïnstalleerd. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update'. Controleer of er een update beschikbaar is.

Log in

Ga naar 'Instellingen' en log in op uw apparaat met uw Apple ID. Wanneer u inlogt, wordt iCloud automatisch ingeschakeld.

Hebt u vragen over Apple ID?

Controleer uw iCloud-instellingen

Ga naar 'Instellingen', tik op '[uw naam]' en selecteer 'iCloud'. Kies de apps, zoals Foto's, Contacten, Agenda's en apps van derden, die u met iCloud wilt gebruiken.

Configureer iCloud op uw andere apparaten, zodat het materiaal op alle apparaten up-to-date is.

Het opslagabonnement kiezen dat bij u past

Eén veilige plek voor al uw foto's, bestanden en meer

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.