Een iPhone en een Apple Watch met synchronisatieschermen.

Eerste stappen

Je kunt je Apple Watch in slechts een paar minuten configureren en gebruiken.

Aan de slag met de Apple Watch

De Activiteit-app met de bewegings-, trainings- en staanringen.

In beweging komen

Met je Apple Watch kun je je activiteiten en work-outs bijhouden en word je gemotiveerd om in beweging te blijven aan de hand van herinneringen en wedstrijden met vrienden.

Fit blijven met de Apple Watch

Het scherm 'Lage hartslag' met een melding dat je hartslag 10 minuten lang onder de 40 slagen per minuut lag.

Je gezondheid in de gaten houden

Met je Apple Watch kun je belangrijke informatie over je gezondheid bijhouden, zoals je menstruatiecyclus, een hoge en lage hartslag en een onregelmatig hartritme. Met de Ecg-app op de Apple Watch kun je ook een ecg opnemen om je hartritme te controleren.

Belangrijke informatie over je gezondheid bijhouden met je Apple Watch

Een gesprek in Berichten. Onderaan bevinden zich de appknop en het berichtenveld.

Contact houden

Met de Berichten-, Mail-, Telefoon- en Walkietalkie-apps kun je eenvoudig communiceren met familie, vrienden en collega's.

Contact houden via de Apple Watch

Om door de gebruikershandleiding voor de Apple Watch te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.