Gebruikershandleiding Notities

voor macOS Mojave

De lijst met accounts in Notities met de iCloud-account, de Op mijn Mac-account en andere accounts, zoals Google.

Notities overal met je meenemen

Als je internetaccounts aan Notities toevoegt, heb je je notities op al je apparaten bij de hand. Als je bijvoorbeeld een recept op de Mac bewaart, staat het ook op je iPhone als je boodschappen gaat doen.

Notitie-accounts toevoegen of verwijderen

Een notitie met de foto van een keuken, een beschrijving van ideeën voor een keukenverbouwing en een checklist.

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden

Je kunt afbeeldingen, films, koppelingen en andere bestanden naar je notities slepen. Ook kun je materiaal rechtstreeks uit Safari, Foto's, Kaarten en diverse andere programma's aan notities toevoegen.

Foto's, koppelingen en meer bijvoegen

Een notitie met een recept voor chocoladekoekjes. Wanneer je in de knoppenbalk op de knop 'Bekijk deelnemers' klikt, zie je de personen die aan de notitie zijn toegevoegd.

Eenvoudig samenwerken

Je kunt personen aan je notities toevoegen, zodat verschillende mensen samen aan dezelfde notitie kunnen werken.

Personen toevoegen aan notities

Om door de gebruikershandleiding voor Notities te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.