macOS High Sierra

Je gebruikersinstellingen wijzigen

Als je een standaardgebruiker of een beheerder bent, kun je je gebruikersinstellingen wijzigen. Als ouderlijk toezicht is ingeschakeld voor je gebruikersaccount, bepalen de instellingen in het paneel 'Ouderlijk toezicht' van Systeemvoorkeuren of je gebruikersinstellingen kunt wijzigen.

1. Kies Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Gebruikers en groepen'.

Open het paneel 'Gebruikers en groepen' in Systeemvoorkeuren

2. Voer een of meer van de volgende stappen uit: