iCloud configureren op een iPhone, iPad of iPod touch

Lees hoe u iCloud instelt op al uw apparaten. De rest gaat automatisch.

Zorg ervoor dat uw apparaat voldoet aan de minimale systeemvereisten voor de beste iCloud-ervaring.

Gebruik de nieuwste versie van iOS

Zorg ervoor dat op uw apparaat de nieuwste versie van iOS is geïnstalleerd. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update'. Controleer of er een update beschikbaar is.

iPhone en Mac met het scherm 'Software-update'

Log in

Ga naar 'Instellingen' en log in op uw apparaat met uw Apple ID. Wanneer u inlogt, wordt iCloud automatisch ingeschakeld.

Hebt u vragen over uw Apple ID?

Controleer uw iCloud-instellingen

Ga naar 'Instellingen', tik op '[uw naam]' en selecteer 'iCloud'. Kies de apps, zoals Foto's, Contacten, Agenda's en apps van derden, die u met iCloud wilt gebruiken.

Configureer iCloud op uw andere apparaten, zodat de inhoud op alle apparaten up-to-date is.

Het opslagabonnement kiezen dat bij u past

Eén veilige plek voor al uw foto's, bestanden en meer

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.