iCloud: Fjern enheten fra Finn iPhone

Fjern enheten fra Finn iPhone

Hvis du ikke bruker en iOS-enhet, en Apple Watch, en AirPods-enhet eller en Mac lenger, kan du fjerne den fra Finn iPhone med Finn iPhone på iCloud.com eller på enheten din. Når du fjerner en enhet, blir den tatt ut av enhetslisten i Finn iPhone, og hvis enheten har iOS 8 eller nyere, blir også Aktiveringslås slått av.

Du må påse at du sletter innholdet og innstillingene før du gir bort eller selger enheten din (via Innstillinger > Generelt > Nullstill > Slett alt innhold og alle innstillinger). Hvis du sletter innholdet, slås også Finn iPhone og aktiveringslåsen av. Du finner mer informasjon i denne Apple-kundestøtteartikkelen: Hva du bør gjøre før du selger eller gir bort iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du vil ha mer informasjon om hva du må gjøre før du selger eller gir bort Apple Watch, kan du gå til Hvis du mister eller vil selge eller gi bort Apple Watch i Apple Watch-brukerhåndboken.

Merk: Apple Watch og AirPods blir værende i Finn iPhone inntil du fjerner alle enheter som er koblet sammen med dem.

Fjern en iOS-enhet eller Mac

• På en iOS-enhet: Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud, og slå av Finn [enheten].

• På en Mac: Velg Apple-menyen > Systeminnstillinger, klikk på iCloud og velg bort Finn Mac.

Merk: Du kan også fjerne enheten ved å slå iCloud helt av på enheten. Hvis du slår av iCloud, blir alle iCloud-funksjoner på enheten slått av.

Fjern Apple Watch eller AirPods

For å fjerne Apple Watch eller AirPods må du passe på at de er offline, og så fjerne dem fra Finn iPhone på iCloud.com.

Merk: Du kan også fjerne Apple Watch ved å følge instruksjonene i Fjern en iOS-enhet, Apple Watch eller Mac du ikke har lenger. Du kan senere gjenopprette Apple Watch fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhetskopi.

1. Gjør ett av følgende:

• Slå av Apple Watch.

• Putt AirPods i etuiet.

2. Klikk Alle enheter, velg enheten som ikke er online, og klikk deretter Fjern fra konto.

Fjern fra konto-knappen.

Hvis du ikke ser alternativet Fjern fra konto, klikker du Alle enheter igjen, og deretter sletteknappen ved siden av enheten.

Hvis Apple Watch eller AirPods blir online igjen, vises de igjen i Finn iPhone. Hvis enheten vises igjen, kan du gjøre en fjern sammenkobling i Bluetooth-innstillingene på alle enhetene dine.

Fjern en iOS-enhet, Apple Watch eller Mac du ikke har lenger

Hvis du ikke lenger har iOS-enheten, Apple Watch-enheten eller Macen fordi du ga den bort eller solgte den, må du fjernslette den før du kan fjerne den. På Apple Watch må du ha watchOS 3 eller nyere installert for å fjerne Apple Watch.

1. Klikk Alle enheter, og velg deretter enheten du vil slette innholdet på.

• iOS-enhet eller Apple Watch: Skriv inn Apple-ID-passordet ditt eller familiemedlemmets Apple-ID-passord. Hvis du ikke bruker en godkjent nettleser, må du svare på sikkerhetsspørsmålene dine eller oppgi bekreftelseskoden som sendes til de andre enhetene dine. Hvis du bruker din egen datamaskin og vil hoppe over bekreftelsestrinnet i fremtiden, trykker du på Godkjenn. Hvis du bruker datamaskinen til en venn, klikker du på Ikke godkjenn.

• Mac: Skriv inn Apple-ID-passordet ditt eller familiemedlemmets Apple-ID-passord. Hvis du ikke bruker en godkjent nettleser, må du svare på sikkerhetsspørsmålene dine eller oppgi bekreftelseskoden som sendes til de andre enhetene dine. Hvis du bruker din egen datamaskin og vil hoppe over bekreftelsestrinnet i fremtiden, trykker du på Godkjenn.

Siden enheten ikke er mistet, ikke skriv inn et telefonnummer eller en melding.

Hvis enheten er offline, slettes informasjonen neste gang den er online. Du vil motta en e-post når enheten er slettet.

Alle kreditt- eller debetkortene som er lagt inn i Apple Pay på enheten, fjernes fra enheten hvis du sletter den, selv hvis den ikke er koblet til Internett. Apple Pay blir også deaktivert på enheten. Du finner mer informasjon i denne artikkelen fra Apple-kundestøtte: Bruk Wallet på iPhone eller iPod touch.

2. Når enheten er slettet, klikker du Fjern fra konto.

Alt innholdet ditt blir slettet, og noen andre kan nå aktivere enheten.

Du kan også bruke en annen iOS-enhet til å fjerne enheten du har mistet. For mer informasjon åpner du Finn iPhone, trykker på Hjelp og deretter går du til Fjern enheten. Eller du kan fjerne enhetene dine fra kontoen din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Administrer enhetene dine i Innstillinger på iCloud.com.

Published Date: 25.okt.2018
Helpful?