iCloud: Fjern enheten fra Finn iPhone

Fjern enheten fra Finn iPhone

Hvis du ikke bruker en iOS-enhet, en Apple Watch, en AirPods-enhet eller en Mac lenger, kan du fjerne den fra Finn iPhone med Finn iPhone på iCloud.com eller på enheten din. Når du fjerner en enhet, blir den tatt ut av enhetslisten i Finn iPhone, og hvis enheten har iOS 8 eller nyere, blir også Aktiveringslåsslått av.

Du må påse at du sletter innholdet og innstillingene før du gir bort eller selger enheten din (via Innstillinger > Generelt > Nullstill > Slett alt innhold og alle innstillinger). Hvis du sletter innholdet, slås også Finn iPhone og aktiveringslåsen av. Du finner mer informasjon i denne artikkelen fra Apple-kundestøtte: Hva du bør gjøre før du selger eller gir bort iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du vil ha mer informasjon om hva du må gjøre før du selger eller gir bort Apple Watch, kan du se Hvis du mister eller vil selge eller gi bort Apple Watch i Apple Watch-brukerhåndboken.

Merk: Apple Watch og AirPods blir værende i Finn iPhone inntil du fjerner alle enheter som er koblet sammen med dem.

Fjern en iOS-enhet eller Mac

• På en iOS-enhet: Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud (eller Innstillinger > iCloud), og så trykker du for å slå av Finn [enhet].

• På en Mac: Velg Apple-meny > Systeminnstillinger, klikk på iCloud og velg bort Finn Mac.

Merk: Du kan også fjerne enheten ved å slå iCloud helt av på enheten. Hvis du slår av iCloud, blir alle iCloud-funksjoner på enheten slått av.

Fjern Apple Watch eller AirPods

For å fjerne Apple Watch eller AirPods må du passe på at de er offline, og så fjerne dem fra Finn iPhone på iCloud.com.

Merk: Du kan også gjerne Apple Watch første ved å slette den – bare følg instruksjonene ovenfor for å fjerne en iOS-enhet, Apple Watch eller Mac du ikke lenger har. Du kan senere gjenopprette enheten fra en iCloud- eller iTunes-kopi.

1. For å fjerne Apple Watch slår du den av. For å fjerne AirPods legger du dem i etuiet, slik at de er offline.

2. Klikk Alle enheter, velg enheten som ikke er online, og klikk deretter Fjern fra konto.

Fjern fra konto-knappen

Hvis du ikke ser alternativet Fjern fra konto, klikker du Alle enheter igjen, og deretter sletteknappen ved siden av enheten.

Hvis Apple Watch eller AirPods blir online igjen, vises de igjen i Finn iPhone. Hvis enheten vises igjen, kan du fjerne sammenkoblingen fra den i Bluetooth-innstillingene på alle enhetene dine.

Fjern en iOS-enhet, Apple Watch eller Mac du ikke har lenger

Hvis du ikke lenger har iOS-enheten, Apple Watch-enheten eller Mac-en fordi du ga den bort eller solgte den, må du fjernslette den før du kan fjerne den. På Apple Watch må du ha watchOS 3 installert for å fjerne Apple Watch.

1. Klikk Alle enheter, og velg deretter enheten du vil slette innholdet på. Slik sletter du:

• En iOS enhet eller Apple Watch: Skriv inn Apple-ID-passordet ditt eller familiemedlemmets Apple-ID-passord. Hvis du ikke bruker en godkjent nettleser, må du svare på sikkerhetsspørsmålene dine eller oppgi bekreftelseskoden som sendes til de andre enhetene dine. Hvis du bruker din egen datamaskin og vil hoppe over bekreftelsestrinnet i fremtiden, trykker du på Godkjenn. Hvis du bruker datamaskinen til en venn, klikker du på Ikke godkjenn. Hvis enheten du sletter, har iOS 8 eller nyere versjoner, skriver du inn et telefonnummer og en melding.

• En Mac: Skriv inn Apple-ID-passord eller familiemedlemmets Apple-ID-passord. Hvis du ikke bruker en godkjent nettleser, må du svare på sikkerhetsspørsmålene dine eller oppgi bekreftelseskoden som sendes til de andre enhetene dine. Hvis du bruker din egen datamaskin og vil hoppe over bekreftelsestrinnet i fremtiden, trykker du på Godkjenn. Hvis du bruker datamaskinen til en venn, klikker du på Ikke godkjenn. Oppgi en sikkerhetskode for å låse Macen (du må bruke koden for å låse den opp), og skriv inn en melding.

Hvis enheten er offline, slettes informasjonen neste gang den er online. Du vil motta en e-post når enheten er slettet.

Alle kreditt- eller debetkortene som er lagt inn i Apple Pay på enheten, fjernes fra enheten hvis du sletter den, selv hvis den ikke er koblet til Internett. Apple Pay blir også deaktivert på enheten. Du finner mer informasjon i denne artikkelen fra Apple-kundestøtte: Bruk Wallet på iPhone eller iPod touch.

2. Når enheten er slettet, klikker du Fjern fra konto.

Alt innholdet ditt blir slettet, og andre kan nå reaktivere enheten.

Du kan også bruke en annen iOS-enhet til å fjerne enheten du har mistet. For mer informasjon åpner du Finn iPhone, trykker på Hjelp og deretter går du til «Fjern enheten». Eller så kan du fjerne enhetene dine fra iCloud-kontoen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Administrer enhetene dine.

Published Date: 19.jun.2017
Helpful?
36% of people found this helpful.