iCloud: Oversikt for Finn iPhone

Oversikt for Finn iPhone

Finn iPhone hjelper deg å finne og beskytte din iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch eller Mac hvis den blir borte eller stjålet. Med Finn iPhone satt oppenheten din, kan du gjøre følgende:

Kom i gang med Finn iPhone

Først må du sette opp enheten din. Du kan da bruke Finn iPhone fra hvilken som helst datamaskin på icloud.com/find, eller du kan laste ned og bruke gratisappen Finn iPhone på en iOS-enhet. Når du bruker Finn iPhone fra en datamaskin, bør du bruke en nettleser som er anbefalt i denne artikkelen fra Apple-kundestøtte: Systemkrav for iCloud.

Finn familiemedlemmers enheter

Hvis du er med i en Familiedelingsgruppe, kan du bruke Finn iPhone når du trenger å finne og beskytte familiemedlemmers iOS-enheter (iOS 8 eller nyere), Apple Watch-enheter (watchOS 3 eller nyere) og Mac-datamaskiner (OS X v10.10 eller nyere). Først må hvert familiemedlem sette opp enhetene sine til å dele posisjonen med andre familiemedlemmer. Se artikkelen fra Apple-kundestøtte om Familiedeling og posisjon hvis du vil ha mer informasjon.

Lær om Aktiveringslås

Når du setter opp Finn iPhone, slås Aktiveringslåsen på automatisk. Aktiveringslåsen gjør det vanskeligere for andre å bruke eller selge din iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch hvis du mister den eller den blir stjålet. Du finner mer informasjon i denne artikkelen fra Apple-kundestøtte: Aktiveringslås i Finn iPhone.

Published Date: 28.mar.2017
Helpful?