iCloud: Overzicht Zoek mijn iPhone

Overzicht Zoek mijn iPhone

Zoek mijn iPhone helpt je je iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, AirPods of Mac te vinden en beveiligen voor het geval een van deze apparaten zoekraakt of wordt gestolen. Met Zoek mijn iPhone kun je het volgende doen:

Opmerking: Zoek mijn iPhone moet zijn ingesteld op je apparaat voordat je een van deze acties kunt uitvoeren.

Om Zoek mijn iPhone op iCloud.com te gebruiken, ga je naar icloud.com/find en log je in met je Apple ID (die je gebruikt met iCloud).

Gebruik je een andere iCloud-app, dan kun je overschakelen naar Zoek mijn iPhone door op de naam van de app boven in het venster van iCloud.com te klikken.

Als je Zoek mijn iPhone niet ziet op iCloud.com, heeft je account alleen toegang tot de online functies van iCloud. Om Zoek mijn iPhone en andere iCloud-functies te gebruiken, stel je iCloud in op je iOS-apparaat of Mac.

Zorg ervoor dat je voor Zoek mijn iPhone op een computer een browser gebruikt die wordt aanbevolen in het Apple Support-artikel Systeemvereisten voor iCloud.

Published Date: 23-okt-2017
Helpful?