iCloud: Hva er iCloud Kalender?

Hva er iCloud Kalender?

Du kan opprette og administrere kalendere for alle deler av livet ditt med Kalender på iCloud. Endringene du gjør vises automatisk overalt der du har konfigurert iCloud for Kalender. Du trenger aldri å koble enheten til en datamaskin for å holde kalenderne dine oppdaterte.

• På iPhone, iPad, iPod touch og Mac: Endringer vises i Kalender-appen.

• På Windows vises endringer i Microsoft Outlook.

Du kan også dele kalenderne dine og invitere andre til hendelser. Se Del kalendere i iCloud og Inviter personer til en hendelse i iCloud Kalender.

Kalendervarsler vises også i Varslingssenteret på din iOS-enhet og Mac.

For å bruke iCloud Kalender går du til icloud.com/calendar og logger på med Apple-ID-en din (hvis du ikke allerede er logget på).

Hvis du ikke ser Kalender på iCloud.com, har kontoen din bare tilgang til iCloud-funksjoner som finnes på nettet. For å få tilgang til iCloud Kalender og andre iCloud-funksjoner, sett opp iCloud på din iOS-enhet eller Mac.

Hvis du allerede bruker en annen iCloud-funksjon, klikker du på funksjonens navn øverst i iCloud.com-vinduet etterfulgt av Kalender.

Når du arbeider med iCloud Kalender, må du sørge for å bruke en nettleser som er anbefalt i Apple-kundestøtteartikkelen Systemkrav for iCloud.

Published Date: 13.aug.2019
Helpful?