iCloud: Mikä iCloudin Kalenteri on?

Mikä iCloudin Kalenteri on?

Voit luoda ja hallita kalentereita kaikille elämäsi osa-alueille iCloudin Kalenterin avulla. Tekemäsi muutokset näkyvät automaattisesti kaikissa laitteissa, joissa olet ottanut iCloudin käyttöön Kalenteria varten. Sinun ei koskaan tarvitse liittää laitettasi tietokoneeseen pitääksesi kalenterisi ajan tasalla.

• iPhone, iPad, iPod touch tai Mac: muutokset näkyvät Kalenteri-apissa.

• Windows: muutokset näkyvät Microsoft Outlookissa.

Voit myös jakaa kalentereitasi ja kutsua muita jäseniä tapahtumiin. Saat lisätietoja kohdista Kalentereiden jakaminen iCloudissa ja Ihmisten kutsuminen tapahtumaan iCloudin Kalenteri-apissa.

Kalenteri-ilmoitukset näkyvät myös iOS‑laitteiden ja Macin ilmoituskeskuksessa.

Voit käyttää iCloudin Kalenteri-appia siirtymällä osoitteeseen icloud.com/calendar ja kirjautumalla sisään Apple ID:lläsi (jos et ole jo kirjautuneena).

Jos et näe iCloud.com-palvelussa Kalenteri-appia, tililläsi on vain iCloudin verkko-ominaisuuksien käyttöoikeus. Jos haluat käyttää iCloudin Kalenteri-appia ja muita iCloud-toimintoja, ota iCloud käyttöön iOS‑laitteessasi tai Macissa.

Jos käytössäsi on jo jokin muu iCloud-toiminto, klikkaa sen nimeä iCloud.com-ikkunan yläosassa ja klikkaa sitten Kalenteri.

Kun käytät iCloudin Kalenteri-appia, varmista, että käytössäsi on Applen tukiartikkelissa iCloudin järjestelmävaatimukset suositeltu selain.

Published Date: 12.8.2019
Helpful?