iCloud: Een iCloud Mail-e-mailadres instellen

Een iCloud Mail-e-mailadres instellen

Als je iCloud gaat instellen met een Apple ID die niet eindigt op @icloud.com, moet je eerst een @icloud.com-e-mailadres instellen voordat je iCloud Mail kunt gaan gebruiken.

Opmerking: Stel je iCloud in met een Apple ID die eindigt op @mac.com of @me.com? Dan heb je al een gelijksoortig adres dat hetzelfde begint maar eindigt op @icloud.com. Je hoeft geen @icloud.com-e-mailadres in te stellen om iCloud Mail te gebruiken.

• Op je iOS-apparaat (iOS 10.3 of nieuwer): ga naar 'Instellingen' > '[je naam]' > 'iCloud', schakel 'Mail' in en volg de instructies op het scherm.

• Op je iOS-apparaat (iOS 10.2 of ouder): ga naar 'Instellingen' > 'iCloud', schakel 'Mail' in en volg de instructies op het scherm.

• Op je Mac: kies Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren', klik op 'iCloud', selecteer 'Mail' en volg de instructies op het scherm.

Nadat je je @icloud.com-e-mailadres hebt ingesteld, kun je dit gebruiken om in te loggen op iCloud. Je kunt nog steeds inloggen met de Apple ID die je hebt gebruikt voor het instellen van iCloud.

Publicatiedatum: 9-apr-2019