Språk

iCloud: Översikt över Mail

Översikt över Mail

Du kan skicka, ta emot och organisera e-post genom att använda appen Mail på iCloud.com från en webbläsare på en Mac- eller Windows-dator. Nya meddelanden som du skickar och ändringar du gör i inkorgen och i mappar skickas automatiskt till enheter som är inställda för iCloud Mail. På dina iOS-enheter och Mac-datorer skickas ändringarna till Mail, och på en Windows-dator skickas de till Microsoft Outlook. Oavsett vilken enhet du använder för att skicka, ta emot eller organisera e-post, uppdateras ändringarna överallt. Det innebär att du aldrig behöver ansluta iOS-enheten till din dator för att hålla inkorgen och e-postmapparna aktuella.

Använda iCloud Mail från en webbläsare

Om ditt Apple-ID inte slutar på @icloud.com, @me.com eller @mac.com, måste du skapa en @icloud.com-adress innan du kan börja använda iCloud Mail på iCloud.com.

Om du vill använda iCloud Mail på iCloud.com går du till icloud.com/mail och loggar in med ditt Apple-ID (det som du använder med iCloud) eller din @icloud.com-adress (inte ett alias).

Om Mail inte visas på iCloud.com har ditt konto endast åtkomst till iClouds webbfunktioner. Om du vill få tillgång till iCloud Mail och andra funktioner på iCloud, ställer du in iCloud på din iOS-enhet eller Mac-dator.

Om du redan använder en annan iCloud-app klickar du på dess namn överst i iCloud.com-fönstret och väljer sedan Mail.

När du arbetar med iCloud Mail ska du använda en av de webbläsare som rekommenderas i Apple-supportens artikel Systemkrav för iCloud.

Senast ändrad: 2015-jun-10