iCloud: Oman kuvavirran käyttöönotto iCloudissa

Oman kuvavirran käyttöönotto iCloudissa

Uudet kuvasi näkyvät automaattisesti kaikilla iOS‑laitteillasi (iOS 8 tai uudempi), tietokoneillasi ja Apple TV:lläsi, joissa olet ottanut käyttöön Oman kuvavirran, riippumatta siitä, millä iOS‑laitteella tai tietokoneella olet ottanut tai tuonut uudet kuvat.

Macilla käyttäen Kuvat-ohjelmaa

Windows-tietokone

1. Hanki iCloud Windowsille -appi, jos sinulla ei ole sitä vielä asennettuna tietokoneeseesi.

2. Avaa iCloud Windowsille -appi ja ota Kuvat-toiminto käyttöön.

Klikkaa kohtaa Asetukset ja käynnistä sitten Oma kuvavirta.

3. Klikkaa Käytä.

Huomaa: Oma kuvavirta ei ole käytettävissä juuri luoduilla tileillä tai iCloud Windowsille -apissa (versio 10). Saat lisätietoja kohdasta Kuvien pitäminen ajan tasalla eri laitteissa iCloudin avulla.

Published Date: 12.8.2019
Helpful?