iCloud: Öppna iCloud för Windows

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.
Öppna iCloud för Windows
  • I Windows 10: Välj Start-menyn > Mina appar. Klicka på iCloud och klicka sedan på iCloud igen i iCloud‑applistan.

• I Windows 8.1: Gå till Startskärmen, klicka på nedåtpilen längst ned till vänster och klicka sedan på iCloud-appen.

• I Windows 8: Gå till Startskärmen och klicka på iCloud‑panelen.

• I Windows 7: Välj Start-menyn > Alla program > Mapp‑symbolen iCloud > symbolen för iCloud‑kontrollpanelen iCloud.

Publiceringsdatum: 2019-apr-11