iCloud: Open iCloud voor Windows

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.
Open iCloud voor Windows
  • In Windows 10: kies startmenu > Alle apps. Klik op 'iCloud' en klik vervolgens nogmaals op 'iCloud' in de lijst met iCloud-apps.

• In Windows 8.1: ga naar het startscherm, klik op de pijl omlaag in de linkeronderhoek en klik vervolgens op de iCloud-app.

• In Windows 8: ga naar het startscherm en klik op de tegel 'iCloud'.

• In Windows 7: kies startmenu > Alle programma's > icoon van een map iCloud > icoon voor iCloud-configuratiescherm iCloud.

Publicatiedatum: 9-apr-2019