iCloud: iCloudin Windows-version avaaminen

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.
iCloudin Windows-version avaaminen
  • Windows 10: valitse aloitusvalikosta Kaikki sovellukset. Klikkaa iCloud ja klikkaa sitten uudelleen iCloud-sovellusluettelosta iCloud.

• Windows 8.1: siirry Käynnistä-näyttöön, klikkaa ensin vasemman alanurkan alanuolta ja sitten iCloud-ohjelmaa.

• Windows 8: siirry Käynnistä-näyttöön ja klikkaa iCloud-ruutua.

• Windows 7: valitse Käynnistä-valikko > Kaikki ohjelmat > kansiokuvake iCloud > iCloudin ohjauspaneelin kuvake iCloud.

Julkaisupäivämäärä: 24.10.2018