iCloud: Vad är iCloud-anteckningar?

Vad är iCloud-anteckningar?

Du kan använda Anteckningar på iCloud.com för att skriva ned en snabb tanke eller spara något viktigt eller intressant till senare. Med appen Anteckningar på iCloud.com kan du snabbt och lätt skapa en ny anteckning och läsa dina befintliga anteckningar. Med appen Anteckningar på iOS‑enheter eller programmet Anteckningar på Mac‑datorer kan du gå igenom dina iCloud‑anteckningar och skapa flera. Och du kan ta med dig dina iCloud‑anteckningar på dina iOS‑enheter, Mac‑datorer och någon annans Mac- eller Windows‑webbläsare.

Obs! Anteckningar på iCloud.com använder bara anteckningarna på iCloud, inte anteckningar på andra konton som du kanske har, till exempel Yahoo! eller Google-konton. På dina iOS‑enheter och Mac‑datorer kan du dock ställa in Anteckningar för användning av iCloud och andra konton.

Använd Anteckningar på iCloud.com genom att gå till icloud.com/notes och logga in med ditt Apple‑ID (det du använder med iCloud).

Om du använder en annan iCloud‑app kan du växla till Anteckningar genom att klicka på appens namn längst upp i iCloud.com-fönstret.

När du arbetar med Anteckningar på iCloud.com ska du använda en av de webbläsare som rekommenderas i Apple-supportartikeln Systemkrav för iCloud.

Första gången du använder Anteckningar på iCloud.com kan du få ett meddelande om att du måste ange en iCloud‑e‑postadress. Det betyder att du inte har ställt in iCloud Anteckningar på en iOS‑enhet eller Mac. Det gör du genom att logga in på iCloud.com på iOS‑enheten eller Mac-datorn och aktivera funktionen Anteckningar. Om enheten har iOS 9 eller senare eller OS X 10.11 eller senare använder du nu uppgraderade iCloud‑anteckningar. Om du aktiverar iCloud Anteckningar på en enhet med en tidigare version av iOS eller macOS ombeds du att välja en e-postadress för iCloud för att få ett gratis e-postkonto för iCloud. E‑postkontot används för att lagra dina iCloud‑anteckningar och du kommer inte att använda uppgraderade iCloud‑anteckningar.

Obs! Du måste uppgradera ditt iCloud Anteckningar-konto och uppgradera dina enheter så att de har iOS 9 eller senare eller OS X 10.11 eller senare för att använda alla funktioner för iCloud Anteckningar.

Publiceringsdatum: 2018-jun-21