Numbers-tuki

Täältä löydät kaikki Numbersin ohjeartikkelit, resurssit ja tuen yhteydenottotavat.

Macin ja iOS:n Numbersin uudet toiminnot sekä ominaisuudet

Tutustu kuvioihin, kommenttiketjuihin, ohjelmien sisäiseen automaattiseen korjaukseen ja moniin muihin uusiin toimintoihin sekä ominaisuuksiin.

Hanki ohjeita Numbersin käyttöön

Luo ja muokkaa Numbers-laskentataulukoita Macilla, iCloud.comissa, iPhonella ja iPadilla. Jos haluat tietää, miten voit tehdä jotain Numbersilla, näistä käyttöoppaista voi olla apua.

Lisätietoja

iWork-yhteisöt

Etsi ratkaisuja Pagesin, Numbersin ja Keynoten ongelmiin iWork-yhteisöistämme.

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Lue ohjeita Numbersin käyttöön

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.