Numbers-tuki

Anna Numbers-apin hoitaa laskelmat

Tee laskutoimituksia kaavoilla tai käsittele tietoa sadoilla ohjelmaan sisältyvillä funktiolla.

Luokkien luominen ja käyttäminen

Voit järjestää taulukoita nopeasti ja tehdä niistä yhteenvetoja, jotta saat uusia näkökulmia tietoihisi.

Työpohjien käyttäminen ja hallinta

Luo muokattu työpohja, jota voit käyttää uudelleen, ja jaa tiedostoja muiden kanssa.

Muunna ja jaa

Jaa Numbers-laskentataulukoita muuntamalla ne yhteensopiviksi tiedostomuodoiksi, kuten Microsoft Excel, CSV tai PDF.

Resurssit

Käyttöoppaat

Lue lisätietoja Numbersin ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä Macilla, iPadilla tai iPhonella.

Numbersin iCloud-versio

Luo tai muokkaa laskentataulukoita verkkoselaimessa Numbersin iCloud-versiolla.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.