Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen
iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plusin Multi-Touchin korjausohjelma

Apple on havainnut, että joissakin iPhone 6 Plus -laitteissa saattaa esiintyä näytön välkkymistä tai ongelmia Multi-Touchin kanssa, jos laite on pudonnut useita kertoja kovalle alustalle ja joutuu sen jälkeen lisärasituksen kohteeksi.

Jos iPhone 6 Plusissasi on yllä mainittuja ongelmia, mutta laite toimii eikä sen näyttö ole haljennut tai särkynyt, Apple korjaa laitteesi 171.40 euron palvelumaksun hintaan.

Apple ottaa yhteyttä asiakkaisiin sopiakseen hyvityksestä, jos nämä ovat maksaneet tähän ongelmaan liittyvästä korjauksesta joko Applen tai Applen valtuuttaman huoltoliikkeen kautta. Jos sinuun ei ole otettu yhteyttä ja maksoit korjauksesta, joka mielestäsi liittyi tähän ongelmaan, ota yhteys Appleen.

Hyvityksen summa on iPhone 6 Plusin alkuperäisestä korjauksesta maksamasi hinnan ja 171.40 euron palvelumaksun erotus.

Huoltoprosessi

Valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista. iPhonesi tarkistetaan ennen huoltoa. Tässä yhteydessä tarkistamme sen kelpoisuuden osallistua ohjelmaan ja sen yleisen toimintakunnon. Huolto-ohjelma koskee vain iPhone 6 Plusia.

Huomautus: matkapuhelinoperaattorit eivät tarjoa tätä ohjelmaa.

Valmistele iPhone 6 Plus huoltoprosessia varten varmuuskopioimalla tiedot iTunesiin tai iCloudiin.

Lisätietoja

Apple saattaa rajoittaa korjaukset tarjottavaksi vain alkuperäisessä ostomaassa tai alkuperäisellä osto-alueella. ETA-maista ostetuille iPhone 6 Plus -laitteille tarjotaan huoltopalveluita kaikissa ETA-maissa.

Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden hinnoittelu saattaa vaihdella.

Tämä maailmanlaajuinen ohjelma kattaa ongelman piiriin kuuluvat iPhone 6 Plus -laitteet viiden vuoden ajan laitteen alkuperäisestä vähittäismyyntipäivästä lukien.

Tiedot on julkaistu 22.07.2019.