Uuden käyttörajoituksilla hallitun käyttäjän luominen

Jos haluat ottaa käyttäjälle käyttöön käyttörajoitukset, mutta kaikki Macin käyttäjät ovat ylläpitäjiä tai vain jako -käyttäjiä, voit luoda uuden käyttörajoitetun tilin.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Käyttörajoitukset.

Avaa Käyttörajoitukset-asetukset

2. Avaa lukitus klikkaamalla lukkokuvaketta  ja anna ylläpitäjän nimi ja salasana (tai jos Macissa on Touch Bar, käytä Touch ID:tä).

3. Klikkaa Lisää-painike .

4. Klikkaa Ikä-ponnahdusvalikkoa ja valitse ikäryhmä.

Tämä asetus määrittää tilin oletusrajoitukset. Ikäryhmissä on mm. sopivia rajoituksia iTunes Storen ja App Storen elokuville, TV-sarjoille ja ohjelmille. Voit asettaa eri rajoituksia tilin luomisen jälkeen.

5. Kirjoita uuden käyttäjän käyttäjätunnus ja salasana Tilin nimi luodaan automaattisesti. Jos haluat käyttää eri käyttäjätunnusta, syötä se nyt - et voi muuttaa sitä myöhemmin.

Vihjeen käyttäminen auttaa käyttäjää muistamaan salasanansa.

6. Klikkaa Luo käyttäjä.