Vasemmalta oikealle MacBook Pro, iMac ja MacBook Air, joissa on värikkäät työpöydät. Mac Studio oikeassa reunassa.

Alkuun pääseminen Macin kanssa

Uuden Macisi käyttöönotto ja käytön aloittaminen sujuvat käden käänteessä. Valitse taustakuva työpöydällesi, muuta yleisiä asetuksia, aloita appien käyttö ja paljon muuta.

Opi saamaan paras hyöty uudesta Macistasi

Macin työpöytä, jossa ovat auki Apple-tilin asetukset ja Keynote-dokumentti.

Oletko vaihtanut Windowsista Maciin?

Jos olet vaihtamassa Maciin, aloita tästä, jotta siirtyminen sujuu kitkattomasti. Opit muun muassa, millä nimillä asioita kutsutaan Macissa ja miten löydät tiedostosi.

Tutustu uuteen Maciin siirtymiseen

Samaa iCloud-sisältöä käytössä eri laitteilla.

Macin käyttäminen muiden Apple-laitteiden kanssa

Macisi toimii saumattomasti kaikkien muiden Apple-laitteidesi kanssa. Voit tarkastella ja hallita iPhoneasi suoraan Macin työpöydältä, kopioida ja sijoittaa laitteesta toiseen ja paljon muuta.

Opi, miten Macisi toimii muiden laitteiden kanssa

Macin työpöytä, jossa iPhonea hallitaan näytöllä, Viestit-ikkunassa näkyy viesti, joka on ajastettu lähtemään myöhemmin, ja Salasanat-appi on molempien takana.

Uutta macOS Sequoiassa

macOS Sequoia tarjoaa uusia ominaisuuksia, joiden ansiosta teet töitä fiksummin, et kovemmin. Voit järjestää työtilasi nopeasti asettamalla useita ikkunoita rinnakkain näytöllä. Voit myös käyttää iPhone-peilauksen avulla iPhoneasi ilman että joudut kurottamaan siihen.

Tutustu macOS Sequoian uusiin ominaisuuksiin

Neljä kuvaketta, jotka edustavat tietosuojaa ja suojausta, Salasanat-appia, pääsyavaimia ja Applen tietosuojaa.

Tietosuojan ja suojauksen hallitseminen

Macissa tulevat mukana tarvittavat apit ja työkalut, joiden avulla voit pitää kaikkein yksityisimmät tietosi turvassa. Voit käyttää Salasanat-appia pääsyavaimesi ja salasanasi tallentamiseen, ja säätää asetuksia, joiden avulla hallitset, kuinka paljon tietojasi jaat.

Opi pitämään Macisi yksityisenä ja suojattuna

Roskakorikuvake.

Poistitko salasanan?

Opi palauttamaan poistettu salasana tai pääsyavain.

Palauta äskettäin poistettu salasana

Kirjakuvake.

Tutustu Maciisi

Hankitko uuden Macin? Tutustu mallisi perusteisiin.

Oman Macisi aloitusoppaan löytäminen

Kuvake, jossa näkyvät ihmisen pää ja aivot.

Apple Intelligence

Henkilökohtainen, yksityinen – ja integroitu macOS:ään.

Lisätietoja Apple Intelligencestä

Voit tutustua Macin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile macOS:n tukisivustolla.

Kaikki ominaisuudet ja sisällöt eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Apple Intelligencen beta-versio on saatavilla macOS Sequoia 15.1:ssä (Mac, jossa M1 tai uudempi), iOS 18.1:ssä (iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max tai uudempi) ja iPadOS 18.1:ssä (iPad, jossa M1 tai uudempi), kun Sirin ja laitteen kieleksi on valittu englanti (Yhdysvallat). Englanti.