Applen langattoman ohjauslevyn käyttäminen

Magic Trackpad- ja Magic Trackpad 2 -ohjauslevyt tukevat kaikkia Applen kannettavissa tietokoneissa tarjolla olevia ohjauslevyeleitä. Molemmat ohjauslevyt ovat isompia kuin kannettavien tietokoneiden ohjauslevy, joten sinulla on enemmän liikkumavaraa eleiden suorittamiseen. Voit tehdä eleitä tai klikata missä vain ohjauslevyllä.

Ennen kuin voit käyttää Applen langatonta ohjauslevyä, se on yhdistettävä Maciin. Katso lisätietoja kohdasta Applen langattoman näppäimistön, hiiren tai ohjauslevyn yhdistäminen.

Applen langattoman ohjauslevyn käyttötapoja

• Siirrä osoitinta, klikkaa, napauta, vedä näytöllä olevia kohteita tai tee toissijaisia klikkauksia yhdellä sormella.

• Vieritä aktiivista ikkunaa liikuttamalla kahta sormea ohjauslevyllä ylös, alas tai sivuttain.

• Nipistä kahdella sormella PDF-tiedostojen, kuvien ja muiden tiedostojen lähentämiseen ja loitontamiseen.

• Pyöritä mm. kuvia ja sivuja pyörittämällä kahdella sormella.

• Siirry Mission Controliin pyyhkäisemällä ylös kolmella tai neljällä sormella.

• Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle kahdella tai kolmella sormella, kun haluat selata dokumenttia tai siirtyä edelliseen tai seuraavaan kuvaan.

• Siirry koko näytön ohjelmien välillä pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle kolmella tai neljällä sormella.

• Nipistä peukalolla ja kolmella sormella, kun haluat tuoda Launchpadin näkyviin.

Applen langattoman ohjauslevyn asetusten säätäminen

• Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Ohjauslevy.

Avaa Ohjauslevy-asetukset

• Käytä liukusäädintä seurannan nopeuden säätämiseen.

• Käytä valintaneliöitä käytettävien eleiden valitsemiseen.