Kohteiden palauttaminen Time Machinella ja Spotlightilla

Jos käytät Time Machinea Macin varmuuskopioimiseen, voit palauttaa kadonneita tai poistettuja kohteita aloittamalla Time Machine -haun Spotlightilla.

Huomaa: Ohjelmissa, joissa voit luoda ja tallentaa dokumentteja, kuten TeXturissa tai Esikatselussa, voit myös palauttaa dokumenttien aiempia versioita ohjelmassa. Jos haluat lisätietoja, katso: Dokumenttien aiempien versioiden katseleminen ja palauttaminen.

1. Avaa Finder-ikkuna ja kirjoita hakusana tai -lause oikeassa yläkulmassa olevaan hakukenttään.

2. Voit tarkentaa hakua määrittämällä hakuehtoja hakupalkissa.

3. Klikkaa valikkorivin Time Machine -kuvaketta  ja valitse Siirry Time Machineen.

Jos Time Machine -valikkoa ei ole valikkorivillä, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Time Machine ja valitse ”Näytä Time Machine valikkorivillä”.

Avaa Time Machine -asetukset

4. Selaa Time Machine -varmuuskopioita nuolipainikkeiden ja aikajanan avulla.

5. Valitse yksi tai useampi kohde, jonka haluat palauttaa (näitä voivat olla kansiot tai koko levy), ja klikkaa Palauta.

Palautetut kohteet palautuvat takaisin alkuperäiseen sijaintipaikkaansa. Esimerkiksi, jos kohde oli Dokumentit-kansiossa, se palautetaan Dokumentit-kansioon.