GarageBand-tuki

Täältä löydät kaikki GarageBandin ohjeartikkelit, resurssit ja tuen yhteydenottotavat.

Tutustu iOS:n GarageBandin uusiin toimintoihin ja ominaisuuksiin

Hanki maksuttomia äänipaketteja äänikirjastosta, luo biittejä iskusekvensserillä, jaa ja tallenna kappaleita sekä äänitiedostoja Tiedostot-apilla ja paljon muuta.

Ohjeita GarageBandin käyttöön

Käyttöoppaistamme löydät kattavia ohjeita, esimerkiksi ohjeet soittoäänien luomiseen, soittimien soittamiseen ja kappaleiden tallentamiseen.