Jos peruutettava tilaus ei ole luettelossa

Jos yritit peruuttaa tilauksen mutta et näe sitä luettelossa, kokeile tätä.

Jos tilausta ei laskuteta Applen kautta

Etkö näe tilausta, kun yrität peruuttaa tilauksesi noudattamalla ohjeita? Olet ehkä ostanut kyseisen tilauksen joltakin muulta yritykseltä.

Etsi tilauksen veloitus tiliotteeltasi. Jos tiliotteessasi ei ole sanaa Apple, apple.com/bill tai vastaavaa, Apple ei tarjoa tätä tilausta sinulle. Jos haluat peruuttaa tilauksen, ota yhteyttä yritykseen, joka tarjoaa tilauksen sinulle. Tiliotteissa mainitaan usein yrityksen nimi, kuten Hulu, Pandora, YouTube, Amazon, HBO jne.

Jos sinulla on enemmän kuin yksi Apple ID

Kun olet peruuttamassa tilaustasi noudattamalla ohjeita, näet tilaukset, joihin olet rekisteröitynyt Apple ID:lläsi. Jos sinulla on toinen Apple ID, kirjaudu sisään kyseisellä Apple ID:llä ja yritä sitten peruuttaa tilaus uudelleen.

Oletko unohtanut Apple ID:si?

Jos perheenjäsen on tehnyt tilaukseen

Toisen perheenjäsenen tilausta ei voi peruuttaa. Pyydä perheenjäsentä peruuttamaan tilaus omalla laitteellaan. Jos jaat laitteen, pyydä perheenjäsentä kirjautumaan sisään Apple ID:llään ja peruuttamaan tilauksen.

Jos haluat, että lapset pyytävät lupaa ennen tilauksen ostoa, ota Pyydä ostamaan -toiminto käyttöön.

Jos haluat peruuttaa AppleCare-sopimuksen

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Jos et vieläkään löydä tilausta etkä pysty peruuttamaan sitä, ota yhteyttä Apple-tukeen.