Applen tilauksen peruuttaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit peruuttaa tilaukset, jotka olet ostanut App Storen apilla. Voit peruuttaa myös Apple TV+-, Apple News+- ja Apple Fitness+ -tilaukset sekä muut Applen tilaukset.

Applen tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa tilauksen iPhonen tai iPadin Asetukset-apissa tai Macin App Storessa.

Peruuta tilaus

Tilauksen peruuttaminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta nimeäsi.
  3. Napauta Tilaukset.
    iPhone, jossa näkyy Asetukset-kohdan Tilaukset-valikkovalinta.
  4. Napauta tilausta, jota haluat hallita. Etkö näe etsimääsi tilausta?
  5. Napauta Peruuta tilaus. (Jos haluat peruuttaa Apple Onen, mutta pitää jotkin tilaukset, napauta Valitse yksittäisiä palveluita.) Jos et näe Peruuta-toimintoa, tilaus on jo peruutettu, jolloin sitä ei enää uusita.

Tilauksen peruuttaminen Macissa

1. Avaa App Store -appi.
  2. Klikkaa kirjautumispainiketta tai nimeäsi sivupalkin alaosassa.
  3. Klikkaa ikkunan ylälaidassa Katso tiedot. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään.
  4. Vieritä näkyviin tulevalla sivulla alas, kunnes näet Tilaukset-kohdan, ja klikkaa sitten Hallitse.
    Kuvassa on Mac, jossa on näkyvissä Tilitiedot-sivu, jolle pääsee klikkaamalla Katso tiedot.
  5. Klikkaa haluamasi tilauksen kohdalla Muokkaa. Etkö näe etsimääsi tilausta?
  6. Klikkaa Peruuta tilaus. Jos et näe Peruuta tilaus -toimintoa, tilaus on jo peruutettu, jolloin sitä ei enää uusita.

Tilauksen peruuttaminen Windows-tietokoneessa

Tilauksen peruuttaminen Apple Watchissa

1. Avaa Apple Watchissa App Store.
  2. Vieritä Tili-kohtaan ja napauta sitä.
  3. Napauta Tilaukset.
  4. Napauta haluamaasi tilausta. Etkö näe etsimääsi tilausta?
  5. Napauta Peruuta tilaus. Jos et näe Peruuta tilaus -toimintoa, tilaus on jo peruutettu, jolloin sitä ei enää uusita.

Tilauksen peruuttaminen Apple TV:ssä

Apple TV:ssä voit muokata vain sellaisten tvOS-appien tilauksia, jotka on asennettu Apple TV:hen. Jos käytössäsi on 3. sukupolven Apple TV tai sitä vanhempi, hallitse tilauksiasi käyttämällä iOS- tai iPadOS-laitetta tai tietokonetta.

1. Avaa Asetukset.
  2. Valitse Käyttäjät ja tilit ja valitse sitten tilisi.
  3. Valitse Tilaukset.
  4. Valitse tilaus, jota haluat hallita, ja valitse sitten Peruuta tilaus. Jos et näe Peruuta tilaus -toimintoa, tilaus on jo peruutettu, jolloin sitä ei enää uusita.

Jos sinulla ei ole Apple-laitetta tai Windows-tietokonetta

Tietoja Applen tilausten peruuttamisesta

• Useimmat tilaukset uusitaan automaattisesti, ellet peruuta niitä.
  • Jos peruutat maksullisen tilauksen, voit jatkaa tilauksen käyttöä seuraavaan laskutuspäivään saakka.
  • Jos peruutat tilauksen maksuttoman kokeilujakson aikana, saatat menettää tilauksen käyttöoikeuden välittömästi.

Jos olet rekisteröinyt maksuttoman tai alennushintaisen kokeilutilauksen etkä halua uusia sitä, peruuta tilaus vähintään 24 tuntia ennen kokeilujakson päättymistä.

Tilausten peruuttaminen on hieman erilaista Israelissa, Etelä-Afrikassa ja Turkissa. Perehdy näiden maiden ja alueiden erikoisolosuhteisiin.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.