Toimi näin, jos olet unohtanut Apple ID:n sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron

Apple ID on tili, jolla voit kirjautua kaikkiin Applen palveluihin. Jos olet unohtanut Apple ID:n kanssa käyttämäsi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron tai jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit tarkistaa asian tai tarkistaa, oletko jo kirjautunut appiin tai palveluun.

Tarkista, oletko jo kirjautunut Apple ID:lläsi

Tarkista, oletko kirjautunut laitteellesi, tai tarkista, oletko kirjautunut Applen appeihin tai palveluihin.

iPhone, iPad, iPod touch ja Apple Watch

iOS-asetuksissa näet Apple ID:n sähköpostiosoitteen oman nimesi alapuolelta.

Napauta Asetukset ja sitten omaa nimeäsi.

Mac

macOS:n järjestelmäasetuksissa näet Apple ID:n sähköpostiosoitteen oman nimesi alapuolelta.

Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID.

Windows-tietokone

Windowsin iCloudissa näet Apple ID:n sähköpostiosoitteen oman nimesi alapuolelta.

Avaa iCloudin Windows-versio ja etsi sitten Apple ID:si nimesi alta.

Muita tapoja löytää Apple ID

Voit tarkistaa, oletko kirjautunut App Storeen, FaceTimeen tai Viestit-appiin iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Macilla tai oletko kirjautunut Windowsin iTunesiin PC:llä. Voit myös siirtyä iCloud.comiin tai osoitteeseen appleid.apple.com ja tarkistaa, onko Apple ID:si esitäytetty kirjautumisnäytölle.

FaceTime ei ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikissa maissa.

Tarkista postilaatikostasi Applen lähettämät sähköpostiviestit

Joissain Applen lähettämissä sähköposteissa saattaa myös näkyä Apple ID:si. Tässä on suluissa ja korostettuna.

Apple ID:si saattaa sisältyä joihinkin Applen lähettämiin sähköpostiviesteihin. Etsi postilaatikostasi Applen lähettämiä kuitteja sekä korjaus-, tuki- ja laskutussähköpostiviestejä.

Jos sähköpostiosoitteesi on peitetty (k*****@icloud.com), tähtien määrä ei ehkä vastaa sähköpostiosoitteesi merkkien määrää.