Toimi näin, jos olet unohtanut Apple-tilisi ensisijaisen sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron

Jos olet unohtanut Apple-tilille kirjautumiseen käyttämäsi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron tai jos et ole varma, onko sinulla Apple-tiliä, voit tarkistaa asian tai tarkistaa, oletko jo kirjautunut appiin tai palveluun.

Apple ID on nyt Apple-tili. Voit edelleen kirjautua sisään samalla sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla ja salasanalla.

Miten Apple-tilille voidaan kirjautua

Voit kirjautua Apple-tilillesi millä tahansa tallennetulla sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla. Jos et muista, mitä käytät kirjautumiseen, yritä kirjautua sisään sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla, jota yleensä käytät Applen palveluissa.

Tarkista, oletko jo kirjautunut Apple-tilillesi

Tarkista, oletko jo kirjautunut sisään laitteeseen. Voit myös tarkistaa, oletko jo kirjautunut sisään Applen appeihin tai palveluihin

iPhone tai iPad

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > Kirjautuminen ja suojaus.

2. Näet sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot, joita voit käyttää kirjautumiseen.

Apple-tilin asetuksista löydät sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot, joita voit käyttää Apple-tilille kirjautumiseen

Mac

Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset > [nimesi] > Kirjautuminen ja suojaus. Näet sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot, joita voit käyttää kirjautumiseen.

Macin Apple-tilin asetuksista löydät sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot, joita voit käyttää Apple-tilille kirjautumiseen

Windows-tietokone

Avaa iCloudin Windows-versio ja etsi sitten nimesi alta Apple-tilisi ensisijainen sähköpostiosoite tai puhelinnumero.

Muita tapoja löytää Apple-tili

• Tarkista, oletko jo kirjautunut sisään App Storeen, FaceTimeen* tai viesteihin Apple-laitteellasi.

• Siirry account.apple.com ja katso, muistaako sivusto Apple-tilisi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron kirjautumisnäytöllä.

• Jos kuulut Perhejako -ryhmään, voit pyytää perheenjäsentä tarkistamaan Apple-tilisi tiedot Perhejaon asetuksista.

*FaceTime ei ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikissa maissa.

Tarkista postilaatikostasi Applen lähettämät sähköpostiviestit

Apple-tilisi ensisijainen sähköpostiosoite saattaa löytyä joidenkin Applen lähettämien sähköpostien sisällöstä. Etsi postilaatikostasi Applen lähettämiä kuitteja sekä korjaus-, tuki- ja laskutussähköpostiviestejä.

Huomaa, että jos ensisijainen sähköpostiosoitteesi näkyy peitettynä (j*****@icloud.com), tähtien määrä ei välttämättä vastaa sähköpostiosoitteessa olevien merkkien määrää.