Unohtunut Apple ID

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit selvittää Apple ID:si.

Apple ID on tili, jolla voit kirjautua kaikkiin Applen palveluihin. Jos olet unohtanut Apple ID:si tai et ole varma, onko sinulla sellaista, voit selvittää asian muutamalla eri tavalla. Voit myös nollata salasanasi, jotta saat tilisi takaisin käyttöösi.

Tarkista, oletko jo kirjautunut Apple ID:lläsi

Noudata seuraavia ohjeita, niin näet, oletko kirjautuneena sisään Apple ID:lläsi jossakin laitteessasi:

iPhone, iPad tai iPod touch

Etsi Apple ID:si iCloudin tai iTunesin ja App Storen asetuksista.

iCloud

Apple ID -näyttö iPhonessa

Napauta Asetukset ja sitten [nimesi]. Napauta iOS 10.2:ssa tai aiemmassa Asetukset ja sitten iCloud.

iTunes ja App Store

iPhonen iTunes ja App Store -näyttö, jossa näkyy Näytä Apple ID -valinta

Napauta Asetukset, napauta [nimesi] ja sitten iTunes ja App Store. Napauta iOS 10.2:ssa tai aiemmassa Asetukset ja sitten iTunes- ja App Storet.

Voit kokeilla myös näitä muita palveluita:

• Napauta Asetukset ja sitten Tilit ja salasanat. Napauta iOS 10.3:ssa tai aiemmassa Asetukset, valitse Mail ja sitten Yhteystiedot ja napauta Kalenterit.
  • Napauta Asetukset, valitse Viestit ja napauta sitten Lähetys/vastaanotto.
  • Napauta Asetukset ja sitten FaceTime.
  • Napauta Asetukset, valitse Mail ja sitten Yhteystiedot ja napauta Kalenterit.

Jos tiedät Apple ID:si, mutta et pysty poistamaan aktivointilukitusta käytöstä, lue, miten toimia

Mac

• Valitse Omenavalikko , avaa Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID.
  • Valitse Omenavalikko , avaa Järjestelmäasetukset, klikkaa Internet-tilit ja etsi sitten iCloud-tilejä.
  • Avaa App Store, valitse Store ja klikkaa sitten Näytä oma tili.
  • Avaa FaceTime, valitse FaceTime ja sitten Asetukset ja klikkaa Asetukset.
  • Avaa Viestit, valitse Viestit ja sitten Asetukset ja klikkaa Tilit.

Apple TV

• Avaa Asetukset, valitse Tilit ja sitten iCloud.
  • Avaa Asetukset, valitse Tilit ja sitten iTunes ja App Store.

Windows-tietokone

• Avaa iCloudin Windows-versio.
  • Avaa iTunes Windows-tietokoneessa, valitse Tili ja sitten Näytä oma tili. Jos olet kirjautunut iTunesiin Apple ID:lläsi, näet tilisi nimen ja sähköpostiosoitteen.

Verkko

iCloud.comissa tai Apple ID -tilisivullasi voit tarkistaa, oletko kirjautunut sisään Apple ID:lläsi. Jos et ole vielä kirjautunut sisään, Apple ID:si on mahdollisesti esitäytetty kirjautumisnäyttöön.

Voit myös etsiä Apple ID:si antamalla Apple ID:hesi liitetyn koko nimen sekä sähköpostiosoitteen.

Jos käytät matkapuhelinnumeroa Apple ID:näsi, et ehkä voi etsiä Apple ID:tä.

Apple ID -tilisivu

1. Siirry Apple ID -tilisivullesi ja klikkaa Unohditko Apple ID:n tai salasanan?
  2. Kun sinua pyydetään antamaan Apple ID:si, klikkaa Jos unohdit Apple ID:si, yritä etsiä se.
  3. Kirjoita etunimesi, sukunimesi ja sähköpostiosoitteesi. Jos annat väärän sähköpostiosoitteen, voit yrittää uudelleen antamalla toisen.

Jos käytät matkapuhelinnumeroa Apple ID:näsi, näistä ohjeista ei ole apua.

iCloud.com

Jos haluat nähdä, oletko kirjautuneena iCloud.comiin, noudata seuraavia ohjeita:

Siirry iCloud.comiin. Jos olet jo kirjautunut iCloudiin, klikkaa Asetukset.

Ostetut AAC-äänitiedostot, joista näkyy Shawn Mendesin kappale Queen

Kokeile toista sähköpostiosoitetta

Yleensä Apple ID on sähköpostiosoitteesi.* Kokeile ensin kirjautua kaikilla aiemmilla sähköpostiosoitteilla, joita olet saattanut käyttää Apple ID:nä.

Jos haluat vaihtaa Apple ID:si löydettyäsi sen, suosittelemme päivittämään sen kaikkien Applen ohjelmien ja palveluiden asetuksissa.

Tarvitset vain yhden Apple ID:n. Useiden Apple ID:iden käyttö saattaa aiheuttaa ongelmia, kun käytät ostamaasi sisältöä tai Applen palveluita.

FaceTime ei ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikissa maissa.

* Joissakin maissa ja joillakin alueilla voi käyttää puhelinnumeroa Apple ID:nä.