AppleCare-sopimuksen hallitseminen

Jos haluat hallita AppleCare+-sopimusta tai AppleCare Protection Plania tai peruuttaa ne, voimme auttaa sinua.

Jos tarvitset apua AppleCare-sopimukseen liittyen, valitse maksutapasi alta. Jos tarvitset apua appi- tai palvelutilaukseen liittyen, lue, miten voit peruuttaa tilauksiasi.

Kuukausittain maksettavan AppleCare-sopimuksen hallitseminen tai peruuttaminen

Jos maksat AppleCare-sopimuksestasi kuukausiperusteisesti, voit hallita sopimusta tai peruuttaa sen iOS-laitteella, Macilla tai Windows-tietokoneella. Lue, miten voit peruuttaa tilauksesi.

Jos et näe sopimustasi, viimeistele tilisi käyttöönotto verkossa, minkä jälkeen voit hallita sopimustasi ja sen maksutapoja.

Jos AppleCare-sopimuksesi ei vieläkään näy muiden palveluidesi luettelossa tai jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Kun peruutat AppleCare-sopimuksesi, kuukausilaskutusta ei voi uusia. Jos et ole enää oikeutettu AppleCare-sopimukseen, et voit lisätä sitä laitteellesi uudestaan.

Kerralla maksettavan AppleCare-sopimuksen peruuttaminen

Jos olet maksanut AppleCare-sopimuksesi yhdellä kertaa, muista seuraavat asiat peruuttaessasi sen:

• Jos peruutat AppleCare-sopimuksen 30 päivän kuluessa sen ostamisesta, saat täyden hyvityksen, josta on vähennetty mahdollisesti jo tarjotun palvelun arvo. Löydät lisätietoja AppleCare Protection Planista ja AppleCare+-sopimuksesta AppleCare-tuotteiden ehdoista. Jos AppleCare+-sopimukseesi sisältyy varkaus- ja katoamisturva, löydät lisätietoja vakuutusasiakirjoista.
  • Jos peruutat AppleCare-sopimuksen yli 30 päivää sen ostamisen jälkeen, saamasi hyvitys perustuu AppleCare-takuusta jäljellä olevaan prosenttiosuuteen, josta on vähennetty mahdollisesti jo tarjotun palvelun arvo. Löydät lisätietoja AppleCare Protection Planista ja AppleCare+-sopimuksesta AppleCare-tuotteiden ehdoista. Jos AppleCare+-sopimukseesi sisältyy varkaus- ja katoamisturva, löydät lisätietoja vakuutusasiakirjoista.

Kun haluat peruuttaa AppleCare-sopimuksesi, ota yhteyttä Apple-tukeen ja kerro neuvojalle, että tarvitset apua AppleCare-sopimuksen peruuttamisessa. Voi olla hyödyksi, jos sinulla on tallessa takuutodistuksessa oleva AppleCare-sopimusnumero, AppleCare-sopimuksen kattaman laitteen sarjanumero tai alkuperäinen ostokuitti.

Hyvitysohjeet saattavat vaihdella aluekohtaisesti. Lue lisätietoja tuote-, maa- ja aluekohtaisista ehdoista.