AppleCare-sopimuksen hallitseminen

Jos haluat hallita AppleCare+-sopimusta tai AppleCare Protection Plania tai perua ne, voimme auttaa sinua.

Kuukausittain maksettavan AppleCare-sopimuksen hallitseminen

Jos maksat AppleCare-sopimuksestasi kuukausiperusteisesti, voit hallita sopimusta iOS-laitteesta, Macista tai Windows-tietokoneesta. AppleCare-sopimuksessa käytetään Apple ID:hesi liitettyä maksutapaa. Lue, miten voit muuttaa Apple ID:n maksutietoja.

Voit tarkastella kuukausittain maksettavaa AppleCare-sopimusta tai perua sen muiden Apple-palveluiden tapaan. Hallitse palveluitasi.

Jos AppleCare-sopimustasi ei ole muiden palveluidesi luettelossa tai jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Apple-tukeen.

Kerralla maksettavan AppleCare-sopimuksen peruminen

Jos olet maksanut AppleCare-sopimuksesi yhdellä kertaa, muista seuraavat asiat peruessasi sen:

• Jos peruutat AppleCare-sopimuksen 30 päivän kuluessa sen ostamisesta, saat täyden hyvityksen, josta on vähennetty mahdollisesti jo tarjotun palvelun arvo.
  • Jos peruutat AppleCare-sopimuksen yli 30 päivää sen ostamisen jälkeen, saamasi hyvitys perustuu AppleCare-takuusta jäljellä olevaan prosenttiosuuteen, josta on vähennetty mahdollisesti jo tarjotun palvelun arvo. Löydät lisätietoja AppleCare Protection Planista ja AppleCare+-sopimuksesta AppleCare-tuotteiden ehdoista. Jos AppleCare+-sopimukseesi sisältyy varkaus- ja katoamisturva, löydät lisätietoja vakuutusasiakirjoista.

Hyvitysohjeet saattavat vaihdella aluekohtaisesti. Lue lisätietoja tuote-, maa- ja aluekohtaisista ehdoista.

Mitä perumiseen tarvitaan

Kun haluat perua AppleCare-sopimuksesi, ota yhteys Apple-tukeen ja kerro neuvojalle, että tarvitset apua AppleCare-sopimuksen perumisessa. Varmista, että sinulla on valmiina

• AppleCare-sopimusnumero takuutodistuksesta
  • AppleCare-sopimuksen kattaman Applen laitteen sarjanumero
  • alkuperäinen ostokuitti. Jos ostit AppleCare-sopimuksen ja siihen liittyvän tuotteen suoraan Applelta, emme välttämättä tarvitse kuittia.