Tietoja Applen USB-virtalähteistä

Tämän yleiskatsauksen avulla pystyt tunnistamaan Applen USB-virtalähteen. Kun sinun on ladattava iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi, suosittelemme, että käytät laitteen mukana vakiovarusteena toimitettua USB-virtalähdettä ja USB-kaapelia. Nämä virtalähteet ja kaapelit ovat saatavilla myös erikseen Applelta ja Applen valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Asiakkaiden turvallisuus on ykkössijalla Applelle. Siksi kaikki Applen tuotteet, iPhonen, iPadin ja iPod touchin USB-virtalähteet mukaan lukien, testataan tarkasti niiden turvallisuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi, ja ne on suunniteltu täyttämään viranomaisten määrittämät turvastandardit kaikkialla maailmassa.

Lisätietoja iPhonen, iPadin tai iPod touchin lataamisesta on iPhonen käyttöoppaaniPadin käyttöoppaan tai iPodin käyttöoppaan turvallisuutta, käsittelyä ja tukea koskevassa osassa.

5 W:n USB-virtalähde

• iPhone 5 ja uudemmat
  • iPad mini 4
  • iPod touch (5. sukupolvi) ja uudemmat
  • iPod nano (7. sukupolvi)
  • iPod shuffle (4. sukupolvi)

10 W:n USB-virtalähde

• iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad 2

12 W:n USB-virtalähde

• iPad Pro (12,9 tuumaa, 2. sukupolvi)
  • iPad Pro (12,9 tuumaa, 1. sukupolvi)
  • iPad Pro (10,5 tuumaa)
  • iPad Pro (9,7 tuumaa)
  • iPad Air (3. sukupolvi)
  • iPad mini (5. sukupolvi)
  • iPad (6. sukupolvi)
  • iPad (5. sukupolvi)

18 W:n USB-C-virtalähde

• iPad Pro (12,9 tuumaa, 3. sukupolvi)
  • iPad Pro (11 tuumaa)

Applen 18 W:n USB-C-virtalähteellä voi voi suorittaa iPhone 8:n tai uudemman pikalatauksen.

Lue lisätietoja USB-virtalähteiden sertifioinneista

Jokaisen iOS-laitteen mukana toimitetaan Applen USB-virtalähde, joka on sertifioitu täyttämään kansalliset turvallisuusstandardit maissa ja alueilla, joissa laite on saatavilla. Monet näistä maista ja alueista, mukaan lukien Yhdysvallat, ovat hyväksyneet tietotekniikan laitteiden turvallisuutta koskevan IEC/UL 60950-1 -standardin.

Applen USB-virtalähteet on suunniteltu yhteensopiviksi virtalähteiden kanssa, joiden vaihtovirta on 100–240 V 50–60 Hz:n virkistystaajuudella. Applen A-tyyppiset (kaksi kapeaa pinniä) 5 W:n USB-virtalähteet ja 18 W:n USB-C-virtalähteet sekä 10 W:n ja 12 W:n USB-virtalähteet (A-tyyppinen seinäpistoke liitettynä) noudattavat myös IEC/UL 60950-1 -standardia käytettäessä virtalähteitä, joiden vaihtovirta on 115 V 400 Hz:n virkistystaajuudella.

Lue lisätietoja USB-virtalähteistä