Tietoja Applen USB-virtalähteistä

Tämän yleiskatsauksen avulla pystyt tunnistamaan Applen USB-virtalähteen. Applen USB-virtalähteet ja kaapelit toimitetaan monien tuotteiden mukana, mutta ne ovat saatavilla myös erikseen Applelta ja Applen valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Asiakkaiden turvallisuus on ykkössijalla Applelle. Siksi kaikki Applen tuotteet, USB-virtalähteet mukaan lukien, testataan tarkasti niiden turvallisuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi, ja ne on suunniteltu täyttämään viranomaisten määrittämät turvastandardit kaikkialla maailmassa.

Voit käyttää iPhonen, iPadin, Apple Watchin tai iPodin lataamiseen mitä tahansa alla mainituista virtalähteistä. Voit käyttää myös muiden valmistajien virtalähteitä, jotka vastaavat sovellettavia turvallisuusstandardeja. Lisätietoja iPhonen, iPadin, Apple Watchin tai iPodin lataamisesta on iPhonen käyttöoppaaniPadin käyttöoppaan, Apple Watchin käyttöoppaan tai iPodin käyttöoppaan turvallisuutta, käsittelyä ja tukea koskevassa osassa.

5 W:n USB-virtalähde

Useimpien iPhone 11:tä vanhempien iPhone-mallien mukana toimitettiin 5 W:n virtalähde.

10 W:n USB-virtalähde

Näiden laitteiden mukana toimitetaan 10 W:n virtalähde:

• iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad 2

12 W:n USB-virtalähde

Näiden laitteiden mukana toimitetaan 12 W:n virtalähde:

• iPad Pro (12,9 tuumaa, 2. sukupolvi)
  • iPad Pro (12,9 tuumaa, 1. sukupolvi)
  • iPad Pro (10,5 tuumaa)
  • iPad Pro (9,7 tuumaa)*
  • iPad Air (3. sukupolvi)*
  • iPad mini (5. sukupolvi)*
  • iPad (7. sukupolvi)*
  • iPad (6. sukupolvi)*
  • iPad (5. sukupolvi)*

* Joissakin maissa ja joillakin alueilla tämän mallin mukana toimitetaan 10 W:n virtalähde.

18 W:n USB-C-virtalähde

Näiden laitteiden mukana toimitetaan 18 W:n virtalähde:

• iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPad Pro (12,9 tuumaa, 4. sukupolvi)
  • iPad Pro (12,9 tuumaa, 3. sukupolvi)
  • iPad Pro (11 tuumaa, 2. sukupolvi)
  • iPad Pro (11 tuumaa)

Applen 18 W:n USB-C-virtalähteellä voi voi suorittaa iPhone 8:n tai uudemman pikalatauksen.

20 W:n USB-C-virtalähde

iPadin (8. sukupolvi) ja iPad Airin (4. sukupolvi) mukana toimitetaan 20 W:n virtalähde.

Lue lisätietoja USB-virtalähteiden sertifioinneista

Kun iOS- tai iPadOS-laitteen mukana toimitetaan Applen USB-virtalähde, kyseinen virtalähde on sertifioitu täyttämään kansalliset turvallisuusstandardit maissa ja alueilla, joissa ja joilla laite on saatavilla. Monet näistä maista ja alueista, mukaan lukien Yhdysvallat, ovat hyväksyneet tietotekniikan laitteiden turvallisuutta koskevan IEC/UL 60950-1 -standardin.

Applen USB-virtalähteet on suunniteltu yhteensopiviksi virtalähteiden kanssa, joiden vaihtovirta on 100–240 V 50–60 Hz:n virkistystaajuudella. Applen A-tyyppiset (kaksi kapeaa pinniä) 5 W:n USB-virtalähteet, 18 W:n ja 20 W:n USB-C-virtalähteet sekä 10 W:n ja 12 W:n USB-virtalähteet (A-tyyppinen seinäpistoke liitettynä) noudattavat myös IEC/UL 60950-1- ja IEC/UL 62368-1 -standardeja käytettäessä virtalähteitä, joiden vaihtovirta on 115 V 400 Hz:n virkistystaajuudella.

Lue lisätietoja USB-virtalähteistä