iPhone X:n, iPhone 8:n tai iPhone 8 Plusin pikalataus

Pikalatauksella lataat iPhonen akun jopa 50 prosenttiin 30 minuutissa.*

Pikalataus on nopea ja kätevä tapa ladata iPhone X, iPhone 8 tai iPhone 8 Plus. iPhone latautuu pikaisesti jopa 50 prosenttiin 30 minuutissa, kun käytät Applen USB-C–Lightning-kaapelia sekä yhtä näistä virtalähteistä:

• Applen 29 W:n, 30 W:n, 61 W:n tai 87 W:n USB-C-virtalähde
  • vastaava muun valmistajan virtalähde, joka tukee USB-virransyöttöä (USB-PD).

Jos et ole varma, mikä Apple-virtalähde sinulla on, tarkista virtalähteen pohjassa näkyvä wattiteho:

* Apple suoritti testauksen elokuussa 2017 iPhone X-, iPhone 8- ja iPhone 8 Plus -laitteiden ja -ohjelmistojen ennakkoversioilla sekä Applen USB-C-virtalähdelisälaitteilla (29 W:n malli A1540, 61 W:n malli A1718 ja 87 W:n malli A1719). Pikalataustestaus suoritettiin virrattomilla iPhone-laitteilla. Ympäristötekijät vaikuttavat latausaikaan; todelliset tulokset vaihtelevat.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.