iPhonen pikalataus

Voit käyttää pikalatausta iPhone 8:ssa ja uudemmissa. Voit ladata iPhonen akun jopa 50 prosenttiin 30 minuutissa.*

Pikalataus on nopea ja kätevä tapa ladata iPhone 8 tai uudempi. iPhone latautuu pikaisesti jopa 50 prosenttiin 30 minuutissa, kun käytät Applen USB-C–Lightning-kaapelia sekä yhtä näistä virtalähteistä:

• Applen 29 W:n, 30 W:n, 61 W:n tai 87 W:n USB-C-virtalähde
  • vastaava muun valmistajan virtalähde, joka tukee USB-virransyöttöä (USB-PD).

Jos et ole varma, mikä Apple-virtalähde sinulla on, tarkista virtalähteen pohjassa näkyvä wattiteho:

* Apple suoritti testauksen elokuussa 2017 iPhone X:n, iPhone 8:n ja iPhone 8 Plusin ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla sekä elokuussa 2018 iPhone XS:n, iPhone XS Maxin ja iPhone XR:n ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla käyttäen lisävarusteena Applen USB-C-virtalähteitä (29 watin malli A1540, 30 watin malli A1882, 61 watin malli A1718, 87 watin malli A1719). Pikalataustestaus suoritettiin virrattomilla iPhone-laitteilla. Ympäristötekijät vaikuttavat latausaikaan; todelliset tulokset vaihtelevat.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.