Tietoja Applen matkasovitinpaketista

Applen matkasovitinpaketin avulla saat matkoillasi virtaa Apple-tuotteisiin eri maissa tai eri alueilla.

Applen matkasovitinpaketin käyttäminen

Voit ladata laitteen liittämällä oikean virtaliitinsovittimen laitteen virtalähteeseen. Applen matkasovitinpaketti toimii kaikkien Applen USB-, USB-C- tai MagSafe-virtalähteiden kanssa, joissa on irrotettava virtapistoke (eli ”ankanpää”).

Liu'uta vain ankanpää irti ja kiinnitä sitten maasi tai alueesi mukainen sovitin.

Ota selvää, missä kutakin sovitinta voi käyttää

Paketissa on seitsemän sovitinta. Useimmissa sovittimissa on myös kolmimerkkinen maakoodi. Se ilmaisee alueet ja maat, joissa sovittimia voi käyttää. Joitakin sovittimia voi ehkä käyttää myös muissa maissa ja muilla alueilla kuin mitä on mainittu.*

Tunnistat sovittimen seuraavasti:

Australia ja Uusi-Seelanti (AUS)
Kuvaus: litteät, viistot piikit

Manner-Kiina (CHN)
Kuvaus: litteät, vierekkäin olevat piikit ilman reikiä

Japani ja Pohjois-Amerikka (USA)
Kuvaus: litteät, vierekkäin olevat piikit rei’illä

Etelä-Korea (KOR)
Kuvaus: pyöreät, paksut piikit

Brasilia (BRA)
Kuvaus: pyöreät, ohuet piikit

Manner-Eurooppa (EUR)

Kuvaus: hieman viistot, pyöreät, ohuet piikit

Hongkong, Qatar, Irlannin tasavalta, Singapore ja Yhdistynyt kuningaskunta (GBR)
Kuvaus: kolme litteää piikkiä

Vaikka maan tai alueen sähkövirran ilmoitettaisiin olevan käyttämäsi laitteen tukemissa rajoissa, varmista, että sähkövirran laatu on määritysten mukainen. Virtapiikit ja sähkökatkokset voivat vahingoittaa sähkölaitteita.