Tietoja Applen matkasovitinpaketista

Applen matkasovitinpaketin avulla saat matkoillasi virtaa Apple-tuotteisiin eri maissa tai eri alueilla.

Applen matkasovitinpaketin käyttäminen

Voit ladata laitteen liittämällä oikean virtaliitinsovittimen laitteen virtalähteeseen. Applen matkasovitinpaketti toimii seuraavien Apple-tuotteiden ja -virtalähteiden kanssa:1

• iPhone, iPad ja iPod
  • iPod-virtalähde (FireWire-liitännällä)
  • 10 W:n ja 12 W:n USB-virtalähde
  • Applen 29 W:n USB-C-virtalähde MacBookille (Retina, 12-tuumainen, alkuvuosi 2015 tai uudempi)
  • Applen 61 W:n USB-C-virtalähde MacBook Prolle (13-tuumainen, loppuvuosi 2016, kaksi Thunderbolt 3 -porttia)
  • Applen 87 W:n USB-C-virtalähde MacBook Prolle (15-tuumainen, loppuvuosi 2016) ja MacBook Prolle (13-tuumainen, loppuvuosi 2016, neljä Thunderbolt 3 -porttia)
  • pyöreällä liittimellä varustettu kannettavan tietokoneen virtalähde iBookille ja PowerBookille
  • MagSafe- ja MagSafe 2 -virtalähde MacBookille, MacBook Prolle ja MacBook Airille
  • AirPort Express.

Ota selvää, missä kutakin sovitinta voi käyttää

Paketissa on seitsemän sovitinta. Useimmissa sovittimissa on myös kolmimerkkinen maakoodi. Se ilmaisee alueet ja maat, joissa sovittimia voi käyttää. Joitakin sovittimia voi ehkä käyttää myös muissa maissa ja muilla alueilla kuin mitä on mainittu.2

Tunnistat sovittimen seuraavasti:

Australia ja Uusi-Seelanti (AUS)
Kuvaus: litteät, viistot piikit

Kiina (CHN)
Kuvaus: litteät, vierekkäin olevat piikit ilman reikiä

Japani ja Pohjois-Amerikka (USA)
Kuvaus: litteät, vierekkäin olevat piikit rei’illä

Etelä-Korea (KOR)
Kuvaus: pyöreät, paksut piikit

Brasilia (BRA)
Kuvaus: pyöreät, ohuet piikit

Manner-Eurooppa (EUR)

Kuvaus: hieman viistot, pyöreät, ohuet piikit

Hongkong, Qatar, Irlannin tasavalta, Singapore ja Yhdistynyt kuningaskunta (GBR)
Kuvaus: kolme litteää piikkiä

1. Applen matkasovitinpaketti on yhteensopiva myös vanhempien, irrotettavilla virtaliittimillä varustettujen tuotteiden kanssa.
  2. Vaikka maan tai alueen sähkövirran ilmoitettaisiin olevan käyttämäsi laitteen tukemissa rajoissa, varmista, että sähkövirran laatu on määritysten mukainen. Virtapiikit ja sähkökatkokset voivat vahingoittaa sähkölaitteita.