iPhonen lataaminen iPadin tai Mac-kannettavan virtalähteellä

Voit ladata iPhonen, iPodin, Apple Watchin, AirPodsit ja muita Apple-tuotteita iPadin ja Mac-kannettavan mukana tulevalla Applen USB-virtalähteellä.

Virtalähde

Voit käyttää Applen 12 W:n ja 10 W:n USB-virtalähteitä iPadin, iPhonen, iPodin, Apple Watchin ja muiden Applen lisävarusteiden, kuten Siri Remoten ja AirPodsien, lataamiseen. Liitä laitteesi virtalähteeseen USB–Lightning-kaapelin, 30-nastainen–USB-kaapelin tai Apple Watchin mukana tulleen laturin avulla.

Applen 18 W:n, 12 W:n tai 10 W:n USB-virtalähde lataa osan Apple-laitteista ja lisävarusteista nopeammin kuin 5 W:n USB-virtalähde. Applen 29 W:n, 30 W:n, 61 W:n ja 87 W:n USB-C-virtalähde ja Applen USB-C–Lightning-kaapeli tukevat pikalatausta seuraavien laitteiden kanssa.

• iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPad Pro (12,9 tuumaa, 3. sukupolvi)
  • iPad Pro (12,9 tuumaa, 2. sukupolvi)
  • iPad Pro (12,9 tuumaa)
  • iPad Pro (11 tuumaa)
  • iPad Pro (10,5 tuumaa)

Lue lisätietoja pikalatauksen tuesta.

Jos et ole varma, mikä virtalähde tuli iPadisi mukana, tarkista se virtalähteen alaosasta tai selvitä iPadisi malli.

Virtalähteen alaosa

Lue lisätietoja iPadin lataamisesta