iPhonen lataaminen iPadin tai Mac-kannettavan virtalähteellä

Voit ladata iPhonen, iPodin, Apple Watchin, AirPodit ja muita Apple-tuotteita iPadin ja Mac-kannettavan mukana tulevalla Applen USB-virtalähteellä.

Virtalähde

Voit käyttää Applen 10 W:n ja 12 W:n USB-virtalähteitä iPadin, iPhonen, iPodin, Apple Watchin ja muiden Applen lisävarusteiden, kuten AirPodien ja Siri Remoten, lataamiseen. Liitä laitteesi virtalähteeseen USB–Lightning-kaapelin, 30-nastainen–USB-kaapelin tai Apple Watchin mukana tulleen laturin avulla.

Applen 18 W:n, 29 W:n, 30 W:n, 61 W:n, 87 W:n tai 96 W:n USB-virtalähteellä voit ladata osan Apple-laitteista ja lisävarusteista nopeammin kuin 5 W:n virtalähteellä. Nämä USB-C-virtalähteet ja Applen USB-C–Lightning-kaapeli tukevat pikalatausta tiettyjen iPhone- ja iPad-mallien kanssa.