iPhonen lataaminen iPadin tai Mac-kannettavan virtalähteellä

Voit ladata iPhonen, iPodin, Apple Watchin, AirPodsit ja muita Apple-tuotteita iPadin ja Mac-kannettavan mukana tulevalla Applen USB-virtalähteellä.

Voit käyttää Applen 12 W:n ja 10 W:n USB-virtalähteitä iPadin, iPhonen, iPodin, Apple Watchin ja muiden Applen lisävarusteiden, kuten Siri Remoten ja AirPodsien, lataamiseen. Liitä laitteesi virtalähteeseen Lightning–USB-kaapelin, 30-nastainen–USB-kaapelin tai Apple Watchin mukana tulleen laturin avulla.

Applen 12 W:n tai 10 W:n USB-virtalähde lataa osan Apple-laitteista ja lisävarusteista nopeammin kuin 5 W:n USB-virtalähde. Kun käytät Applen 29 W:n, 30 W:n, 61 W:n tai 87 W:n USB-C-virtalähdettä ja Applen USB-C–Lightning-kaapelia, voit pikaladata nämä mallit:

• iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPad Pro (12,9 tuumaa) (2. sukupolvi)
  • iPad Pro (12,9 tuumaa)
  • iPad Pro (10,5 tuumaa)

Lue lisätietoja iPhone 8:n tai iPhone 8 Plusin pikalatauksesta.

Jos et ole varma, mikä virtalähde tuli iPadisi mukana, tarkista virtalähteen alaosasta tai selvitä iPadisi malli.

Lue lisätietoja iPadin lataamisesta