iPhonen lataaminen iPadin tai Mac-kannettavan virtalähteellä

Voit ladata iPhonen, iPodin, Apple Watchin, AirPodit ja muita Apple-tuotteita iPadin ja Mac-kannettavan mukana tulevalla Applen USB-virtalähteellä.

Virtalähde

Voit käyttää Applen 10 W:n ja 12 W:n USB-virtalähteitä iPadin, iPhonen, iPodin, Apple Watchin ja muiden Applen lisävarusteiden, kuten AirPodien ja Siri Remoten, lataamiseen. Liitä laitteesi virtalähteeseen USB–Lightning-kaapelin, 30-nastainen–USB-kaapelin tai Apple Watchin mukana tulleen laturin avulla.

JotkinUSB-C-virtalähteet ja Applen USB-C–Lightning-kaapeli tukevat pikalatausta tiettyjen iPhone- ja iPad-mallien kanssa.