iCloudin käyttöönotto iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Lue ohjeet siihen, miten voit ottaa iCloudin käyttöön kaikissa laitteissasi. Kaikki muu tapahtuu automaattisesti.

Oletko jo ottanut iCloudin käyttöön? Käytä kuvia ja videoita iPhonen, iPadin tai iPod touchin Kuvat-apissa ja iCloudiin ja iCloud Driveen tallentamiasi tiedostoja Tiedostot-apissa. Voit käyttää iCloudiin ja iCloud Driveen tallentamiasi tietoja tietokoneellasi kirjautumalla iCloud.comiin.

Jotta iCloud toimii parhaalla mahdollisella tavalla, tarkista, että laitteesi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Käytä iOS:n uusinta versiota

Varmista, että laitteessasi on uusin iOS-versio. Valitse Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys. Tarkista, onko päivityksiä saatavilla.

iPhone ja Mac, joissa näkyy ohjelmistopäivitysnäyttö

Kirjaudu sisään

Valitse Asetukset ja kirjaudu laitteeseen Apple ID:lläsi. Kun kirjaudut sisään, iCloud otetaan käyttöön automaattisesti.

Onko sinulla kysyttävää Apple ID:stä?

Tarkista iCloud-asetukset

Valitse Asetukset, napauta nimeäsi ja valitse iCloud. Valitse apit, kuten Kuvat, Yhteystiedot, Kalenterit ja muun valmistajan apit, joita haluat käyttää iCloudin kanssa.

Ota iCloud käyttöön muissa laitteissasi, niin sisältö pysyy ajan tasalla kaikkialla.

Löydä itsellesi sopivin tallennustilatilaus

Yksi turvallinen paikka muun muassa kaikille kuvillesi ja tiedostoillesi

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.