iCloudin käyttöönotto iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Lue ohjeet siihen, miten voit ottaa iCloudin käyttöön kaikissa laitteissasi. Kaikki muu tapahtuu automaattisesti.

Jotta iCloud toimii parhaalla mahdollisella tavalla, tarkista, että laitteesi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Uusimman iOS- ja iPadOS-version käyttäminen

Varmista, että laitteessasi on uusin iOS- tai iPadOS-versio. Valitse Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys. Tarkista, onko päivityksiä saatavilla.

Kirjaudu sisään

Valitse Asetukset ja kirjaudu laitteeseen Apple ID:lläsi. Kun kirjaudut sisään, iCloud otetaan käyttöön automaattisesti.

Onko sinulla kysyttävää Apple ID:stä?

Tarkista iCloud-asetukset

Valitse Asetukset, napauta nimeäsi ja valitse iCloud. Valitse apit, kuten Kuvat, Yhteystiedot, Kalenterit ja muun valmistajan apit, joita haluat käyttää iCloudin kanssa.

Ota iCloud käyttöön muissa laitteissasi, niin sisältö pysyy ajan tasalla kaikkialla.

Löydä itsellesi sopivin tallennustilatilaus

Yksi turvallinen paikka muun muassa kaikille kuvillesi ja tiedostoillesi

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.