Näytön liittäminen Maciin

Mac-mallista riippuen Mac-tietokoneet tukevat yhtä tai useampaa ulkoista näyttöä. Tässä ovat ohjeet ulkoisen näytön liittämiseen.

Näytön liittäminen virtalähteeseen ja Maciin

1. Liitä näyttö virtalähteeseen näytön virtajohdolla.

2. Liitä näyttö Macin Thunderbolt- No alt supplied for Imagetai HDMI-porttiin näytön mukana toimitetulla näyttökaapelilla. Erilaiset portit saattavat näyttää samanlaisilta, joten on tärkeää tunnistaa oikea portti.

3. Jos videokaapeli edellyttää porttia, jollaista Macissa ei ole, voit ehkä liittää sen sovittimen avulla. Voit myös vaihtaa videokaapelin sellaiseen, joka ei tarvitse sovitinta.

4. Kun näytössä on virta ja se on liitetty asianmukaisesti, Mac havaitsee näytön automaattisesti. Näytössä pitäisi tällöin näkyä Macin työpöytä, jolloin voit määrittää näyttöasetukset.

Jos näyttöä ei havaita tai sen korkeinta tarkkuutta tai virkistystaajuutta ei voi käyttää, lue toimintaohjeet tilanteeseen, jossa näyttö on musta (näytössä ei ole kuvaa) tai sen tarkkuus on alhainen.

Näyttöasetuksien määrittäminen

• Valitse näytön kulmassa olevasta Omenavalikosta  Järjestelmäasetukset ja napsauta sitten Näytöt. Näyttöasetuksissa voit muun muassa muuttaa näytön tarkkuutta, valita virkistystaajuuden ja järjestää näytöt.

• Jos näyttö ei ole Applen valmistama, jotkin asetukset voivat olla käytettävissä vain näytön sisäänrakennettujen säätimien ja valikkojärjestelmän kautta. Katso lisätietoja näytön ohjeista.