8K-näytön käyttäminen Macissa

Joissakin Mac-malleissa on tuki ulkoisille 8K-näytöille sekä 4K-näyttöjen korkeammille virkistystaajuuksille 240 Hz saakka. Niissä on myös laajennettu vaihtuvan virkistystaajuuden (VRR) tuki.

Yhteensopivat Mac-mallit

Seuraavat Mac-mallit tukevat 8K-tarkkuutta, 4K-tarkkuutta enintään 240 Hz:n virkistystaajuudella ja VRR-ominaisuutta yhteensopivissa ulkoisissa näytöissä:

• MacBook Pro, jossa on M2 Pro, M3 Pro, M2 Max tai M3 Max (2023 ja sitä uudemmat)

MacBook Pro -mallin tunnistaminen

• Mac mini (2023, M2 Pro)

Mac mini -mallin tunnistaminen

• Mac Studio (2023)

Mac Studio ‑mallin tunnistaminen

• Mac Pro (2023)

Mac Pro ‑mallin tunnistaminen

Näytön käyttöönotto

Liitä näyttö ja aseta sen tarkkuus ja virkistystaajuus.

Näytön liittäminen

• Liitä näyttö Ultra High Speed 48 Gbps HDMI -johdolla.

• Liitä HDMI-johto suoraan Macin HDMI-portista näyttöön.

• Jotta saat parhaan tarkkuuden ja virkistystaajuuden, älä käytä sovitinta HDMI-johdon kanssa.

Näytön tarkkuuden ja virkistystaajuuden määrittäminen

• Kun näyttö on liitetty, määritä näytön tarkkuus ja virkistystaajuus Macin näyttöasetuksissa.

• Joissakin näytöissä on ehkä ensin otettava 8K-tarkkus ja VRR-toiminto käyttöön näytön omista valikoista. Joissakin televisioissa asetukset voivat olla eri nimillä, kuten pelitila (VRR) tai ”tulosignaali plus” (8K-tarkkuus). Tarkista lisätiedot näytön ohjeista.

Lue, mitä voit tehdä, jos näyttö ei toimi