Kuinka monta näyttöä voi liittää Mac miniin

Samaan aikaan käytettävien näyttöjen mahdollinen määrä riippuu Macisi mallista sekä kunkin näytön tarkkuudesta ja virkistystaajuudesta.

M2-sirulla varustettu Mac mini (2023)

M2 Pro -sirulla varustettu Mac mini (2023)

Muut Mac mini -mallit

Keskittimen käyttäminen tai näyttöjen ketjuttaminen ei kasvata liitettävien näyttöjen enimmäismäärää. Liitää suuritarkkuuksisin näyttö ensimmäisenä.

M2-sirulla varustettu Mac mini (2023)

M2-sirulla varustettu Mac mini (2023) tukee enintään kahta ulkoista näyttöä samanaikaisesti kunkin näytön tarkkuuden (enintään 6K) ja virkistystaajuuden (enintään 60 Hz) perusteella.

Yksi ulkoinen näyttö

Tukee yhtä ulkoista näyttöä näissä kokoonpanoissa:

• yksi näyttö, enintään 6K 60 Hz:n taajuudella Thunderbolt-liitännässä

• yksi näyttö, enintään 4K 60 Hz:n taajuudella HDMI-liitännässä.

Kaksi ulkoista näyttöä

Tukee kahta ulkoista näyttöä näissä kokoonpanoissa:

• yksi näyttö, enintään 6K 60 Hz:n taajuudella Thunderbolt-liitännässä ja yksi näyttö, enintään 5K 60 Hz:n taajuudella Thunderbolt-liitännässä

• yksi näyttö, enintään 6K 60 Hz:n taajuudella Thunderbolt-liitännässä ja yksi näyttö, enintään 4K 60 Hz:n taajuudella HDMI-liitännässä.

M2 Pro -sirulla varustettu Mac mini (2023)

M2 Pro -sirulla varustettu Mac mini (2023) tukee enintään kolmea ulkoista näyttöä samanaikaisesti riippuen kunkin näytön tarkkuudesta (enintään 8K) ja virkistystaajuudesta (enintään 240 Hz).

Yksi ulkoinen näyttö

Tukee yhtä ulkoista näyttöä näissä kokoonpanoissa:

• yksi näyttö, enintään 8K 60 Hz:n taajuudella (tai 4K 240 Hz:n taajuudella) HDMI-liitännässä

• yksi näyttö, enintään 6K 60 Hz:n taajuudella Thunderbolt-liitännässä.

Kaksi ulkoista näyttöä

Tukee kahta ulkoista näyttöä näissä kokoonpanoissa:

• kaksi näyttöä, enintään 6K 60 Hz:n taajuudella Thunderbolt-liitännöissä

• yksi näyttö, enintään 6K 60 Hz:n taajuudella Thunderbolt-liitännässä ja yksi näyttö, enintään 4K 144 Hz:n taajuudella HDMI-liitännässä.

Kolme ulkoista näyttöä

Tukee kolmea ulkoista näyttöä tässä kokoonpanossa:

• kaksi näyttöä, enintään 6K 60 Hz:n taajuudella Thunderbolt-liitännöissä ja yksi näyttö, enintään 4K 60 Hz:n taajuudella HDMI-liitännässä.

Muut Mac mini -mallit

Tarkista Mac mini ‑mallin teknisistä tiedoista tuettujen ulkoisten näyttöjen enimmäismäärä ja kunkin näytön tukema suurin tarkkuus ja virkistystaajuus.