Äänikuvauksen ottaminen käyttöön iPod nanossa

Voit ottaa iPod nanossa käyttöön äänikuvauksen, jolloin videon kohtaukset kuvaillaan ääneen.

Jos katseltavassa videossa on äänikuvaus, löydät sen Ääni ja tekstitys -valikosta:

1. Kun katselet videota Videot-sovelluksella, tuo toisto-ohjaimet näyttöön napauttamalla näyttöä.
  2. Avaa Ääni ja tekstitys -valikko napauttamalla puhekuplakuvaketta .
  3. Napauta haluamasi kielen toista ääniraitaa. Äänitulkkauksen raitaa ei näytetä automaattisesti.

Lisätietoja

Kaikki videot eivät sisällä äänikuvauksen raitoja. Tarkista videon tiedoista, onko siinä näitä ominaisuuksia.

Joissakin kolmannen osapuolen verkkosivustoissa ja ohjelmissa on mukautetut videoiden ääniohjaimet. Jos ääniohjaimia ei näy katsellessasi videota verkkosivustolla, lue lisätietoja dokumentaatiosta tai ota yhteyttä verkkosivuston omistajaan tai ohjelman kehittäjään.

Voit ottaa äänikuvauksen käyttöön myös muissa laitteissa seuraavasti:

Lue, miten voit etsiä äänikuvauksen sisältäviä sisältöjä iTunes Storesta.