Kuvailutulkatun sisällön etsiminen iTunes Storessa

Lue, miten löydät kuvailutulkattuja elokuvia iTunes Storessa.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Klikkaa iTunes Store -kohtaa.
  3. Etsi haluamasi elokuva käyttämällä oikeassa yläkulmassa olevaa hakupalkkia. Voit myös kirjoittaa ”kuvailutulkkaus”, ”kuvailutulkkaukset”, ”äänikuvailu” tai ”äänikuvailut”, niin näet kaikki kuvailutulkatut elokuvat.
  4. Voit tarkentaa hakua klikkaamalla ikkunan oikealla puolella Elokuvat.
  5. Siirry elokuvan tietosivulle klikkaamalla elokuvaa.
  6. Etsi hinnan alta kuvailutulkkauksen kuvake .

Näet käytettävissä olevat kuvailutulkkauskielet vierittämällä elokuvan kuvaussivun alalaidassa olevaan Kielet-kohtaan.

iPhone, iPad ja iPod touch

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. Etsi haluamasi elokuva napauttamalla näytön alalaidassa Haku. Voit myös kirjoittaa ”kuvailutulkkaus”, ”kuvailutulkkaukset”, ”äänikuvailu” tai ”äänikuvailut”, niin voit selata kaikkia kuvailutulkattuja elokuvia.
  3. Siirry elokuvan tietosivulle napauttamalla elokuvaa.
  4. Etsi elokuvan kuvaussivun ylälaidasta kuvailutulkkauksen kuvake .

Vieritä kohteen tuotesivun alalaitaan ja etsi Kielet-kohdasta käytettävissä olevat kuvailutulkkauksen kielet.

Apple TV

1. Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Käyttöapu.
  2. Laita Kuvailutulkkaus päälle.
  3. Avaa iTunes-elokuvat-appi.
  4. Etsi elokuva selaamalla tai hakemalla.
  5. Etsi elokuvan kuvaussivulta kuvailutulkkauksen kuvake .

Siirry elokuvan kuvaussivun alalaitaan pyyhkäisemällä kaukosäätimelläsi alaspäin. Etsi tietoa kuvailutulkkauksen kielten käytettävyydestä Kielet- ja Käyttöapu-kohdista.

Älytelevisio, jossa on Apple TV -appi

1. Avaa Apple TV -appi.
  2. Siirry näytön ylälaidassa Elokuvat-kohtaan. Voit myös etsiä haluamasi elokuvan siirtymällä Haku-kohtaan.
  3. Etsi elokuvan kuvaussivulta kuvailutulkkauksen kuvake .

Vieritä elokuvan kuvaussivun alalaitaan ja etsi tietoa kuvailutulkkauksen kielten käytettävyydestä Kielet- ja Käyttöapu-kohdista.

Lisätietoja

Kuvailutulkkauksen käytettävyys vaihtelee maa- ja aluekohtaisesti.

Voit laittaa kuvailutulkkauksen päälle eri laitteissa seuraavien ohjeiden avulla:

Joissakin iTunes Storen sisällöissä on lisäksi kuvaileva tekstitys ja tekstitys kuuroille ja heikosti kuuleville. Lue, miten löydät kuvailevan tekstityksen tai tekstityksen sisältävää sisältöä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.