Kuvailutulkatun sisällön etsiminen Apple TV -apissa tai iTunes Storessa

Lue, miten löydät kuvailutulkattuja elokuvia Apple TV -apissa tai iTunes Storessa.

iPhone, iPad ja iPod touch

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. Etsi haluamasi elokuva napauttamalla näytön alalaidassa Haku. Voit myös kirjoittaa ”kuvailutulkkaus”, ”kuvailutulkkaukset”, ”äänikuvailu” tai ”äänikuvailut”, niin voit selata kaikkia kuvailutulkattuja elokuvia.
  3. Siirry elokuvan tietosivulle napauttamalla elokuvaa.
  4. Etsi elokuvan kuvaussivun ylälaidasta kuvailutulkkauksen kuvake .

Vieritä kohteen tuotesivun alalaitaan ja etsi Kielet-kohdasta käytettävissä olevat kuvailutulkkauksen kielet.

Mac

1. Avaa Apple TV -appi.
  2. Etsi haluamasi elokuva käyttämällä oikeassa yläkulmassa olevaa hakupalkkia.
  3. Siirry elokuvan tietosivulle klikkaamalla elokuvaa.
  4. Etsi kuvauksen alta kuvailutulkkauksen kuvake .

Näet käytettävissä olevat kuvailutulkkauskielet vierittämällä elokuvan kuvaussivun alalaidassa olevaan Kielet-kohtaan.

Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Klikkaa iTunes Store -kohtaa.
  3. Etsi haluamasi elokuva käyttämällä oikeassa yläkulmassa olevaa hakupalkkia. Voit myös kirjoittaa ”kuvailutulkkaus”, ”kuvailutulkkaukset”, ”äänikuvailu” tai ”äänikuvailut”, niin näet kaikki kuvailutulkatut elokuvat.
  4. Voit tarkentaa hakua klikkaamalla ikkunan oikealla puolella Elokuvat.
  5. Siirry elokuvan tietosivulle klikkaamalla elokuvaa.
  6. Etsi hinnan alta kuvailutulkkauksen kuvake .

Näet käytettävissä olevat kuvailutulkkauskielet vierittämällä elokuvan kuvaussivun alalaidassa olevaan Kielet-kohtaan.

Apple TV

1. Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Käyttöapu.
  2. Ota Kuvailutulkkaus käyttöön.
  3. Avaa Apple TV -appi.
  4. Hae elokuva.
  5. Etsi elokuvan kuvaussivulta kuvailutulkkauksen kuvake .

Siirry elokuvan kuvaussivun alalaitaan pyyhkäisemällä kaukosäätimelläsi alaspäin. Etsi tietoa kuvailutulkkauksen kielten käytettävyydestä Kielet- ja Käyttöapu-kohdista.

Älytelevisio tai suoratoistolaite

1. Avaa Apple TV -appi.
  2. Siirry näytön ylälaidassa Elokuvat-kohtaan. Voit myös etsiä haluamasi elokuvan siirtymällä Haku-kohtaan.
  3. Etsi elokuvan kuvaussivulta kuvailutulkkauksen kuvake .

Vieritä elokuvan kuvaussivun alalaitaan ja etsi tietoa kuvailutulkkauksen kielten käytettävyydestä Kielet- ja Käyttöapu-kohdista.

Lisätietoja

Kuvailutulkkauksen käytettävyys vaihtelee maa- ja aluekohtaisesti.

Voit laittaa kuvailutulkkauksen päälle eri laitteissa seuraavien ohjeiden avulla:

Joissakin Apple TV -apin tai iTunes Storen sisällöissä on lisäksi kuvaileva tekstitys ja tekstitys kuuroille ja heikosti kuuleville. Lue, miten löydät kuvailevan tekstityksen tai tekstityksen sisältävää sisältöä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.