Äänitulkatun sisällön etsiminen iTunes Storessa

Lue, miten löydät äänitulkattuja elokuvia iTunes Storessa.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Klikkaa iTunes Store -kohtaa.
  3. Kirjoita oikeassa ylälaidassa olevaan hakupalkkiin nimi tai hakusana. Voit myös kirjoittaa ”äänitulkkaus”, ”äänitulkkaukset”, ”äänikuvailu” tai ”äänikuvailut”, niin näet äänitulkkauksella saatavissa olevat nimikkeet.
  4. Valitse ikkunan oikeassa laidassa olevasta sarakkeesta Elokuvat.
  5. Klikkaa nimikettä, jonka haluat katsoa. Etsi äänitulkkauksen kuvake  kohteen tuotesivulta hintapainikkeiden alapuolelta.

Vieritä kohteen tuotesivun alalaitaan ja etsi Kielet-kohdasta saatavissa olevat äänitulkkauksen kielet.

iPhone, iPad ja iPod touch

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. Napauta näytön alalaidassa olevassa navigointivalikossa Haku.
  3. Kirjoita halutun elokuvan nimi tai hakusana näytön ylälaidassa olevaan hakupalkkiin. Voit myös kirjoittaa ”äänitulkkaus”, ”äänitulkkaukset”, ”äänikuvailu” tai ”äänikuvailut”, niin näet äänitulkkauksella saatavissa olevat nimikkeet.
  4. Napauta nimikettä, jonka haluat katsoa. Etsi äänitulkkauksen kuvake  kohteen tuotesivulta kohteen kuvan alapuolelta.

Vieritä kohteen tuotesivun alalaitaan ja etsi Kielet-kohdasta saatavissa olevat äänitulkkauksen kielet.

Apple TV

1. Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Käyttöapu.
  2. Laita Kuvailutulkkaus päälle.
  3. Avaa iTunes-elokuvat-appi.
  4. Etsi elokuva selaamalla tai hakemalla.
  5. Näet äänitulkkauksen kuvakkeen  elokuvan kuvaussivulla, jos äänitulkkausta tuetaan.

Siirry kohteen tuotesivun alalaitaan pyyhkäisemällä alas kaukosäätimelläsi. Etsi tietoa äänitulkkauksen kielten saatavuudesta kohdissa Kielet ja Käyttöapu.

Lisätietoja

Äänitulkkauksen saatavuus vaihtelee maa- ja aluekohtaisesti.

Voit laittaa äänitulkkauksen päälle eri laitteissa seuraavien ohjeiden avulla:

Joissakin iTunes Storen sisällöissä on lisäksi kuvaileva tekstitys ja tekstitys kuuroille ja heikosti kuuleville. Lue, miten löydät kuvailevan tekstityksen tai tekstityksen sisältävää sisältöä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.