Elokuvien ja TV-ohjelmien käyttöapuominaisuuksien tarkistaminen Apple TV -apista

Elokuvat ja TV-ohjelmat, joissa on käyttöapuominaisuuksia, on merkitty AD:llä, jos niissä on kuvailutulkkaus, CC:llä, jos niissä on kuvaileva tekstitys, ja SDH:lla, jos niissä on tekstitys kuuroja ja huonokuuloisia varten.

iPhone, iPad ja iPod touch

1. Avaa Apple TV -appi.
  2. Napauta Haku ja anna elokuvan tai TV-ohjelman nimi.
  3. Napauta elokuvaa tai TV-ohjelmaa, jolloin siirryt sen kuvaussivulle.
  4. Tarkista kuvailevan tekstityksen (CC), kuuroille ja huonokuuloisille tarkoitetun tekstityksen (SDH) tai kuvailutulkkauksen (AD) saatavuus.
    Apple TV -apin käyttöapuominaisuudet iPhonessa

Jos haluat tietää, mitkä kielet ovat valittavissa kutakin käyttöapuominaisuutta käytettäessä, vieritä kuvaussivun alalaidassa olevaan Kielet-osioon.

Mac

1. Avaa Apple TV -appi.
  2. Etsi haluamasi elokuva tai TV-ohjelma käyttämällä oikeassa yläkulmassa olevaa hakupalkkia.
  3. Klikkaa elokuvaa tai TV-ohjelmaa, jolloin siirryt sen kuvaussivulle.
  4. Tarkista kuvauksen alta kuvailevan tekstityksen (CC), kuuroille ja huonokuuloisille tarkoitetun tekstityksen (SDH) tai kuvailutulkkauksen (AD) saatavuus.
    Apple TV -apin käyttöapuominaisuudet Macissa

Jos haluat tietää, mitkä kielet ovat valittavissa kutakin käyttöapuominaisuutta käytettäessä, vieritä kuvaussivun alalaidassa olevaan Kielet-osioon.

Tietokone iTunes Storessa

1. Avaa iTunesin Windows-versio.
  2. Klikkaa Store.
  3. Etsi haluamasi elokuva tai TV-ohjelma käyttämällä oikeassa yläkulmassa olevaa hakupalkkia.
  4. Klikkaa ikkunan oikealla puolella Elokuvat tai TV-ohjelmat.
  5. Klikkaa elokuvaa tai TV-ohjelmaa, jolloin siirryt sen kuvaussivulle.
  6. Tarkista hinnan alta kuvailevan tekstityksen (CC), kuuroille ja huonokuuloisille tarkoitetun tekstityksen (SDH) tai kuvailutulkkauksen (AD) saatavuus.

Jos haluat tietää, mitkä kielet ovat valittavissa kutakin käyttöapuominaisuutta käytettäessä, vieritä kuvaussivun alalaidassa olevaan Kielet-osioon.

Apple TV

1. Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Käyttöapu.
  2. Ota Kuvailutulkkaus käyttöön.
  3. Avaa Apple TV -appi.
  4. Hae elokuvaa tai TV-ohjelmaa.
  5. Tarkista elokuvan kuvaussivulta kuvailevan tekstityksen (CC), kuuroille ja huonokuuloisille tarkoitetun tekstityksen (SDH) tai kuvailutulkkauksen (AD) saatavuus.
    Apple TV -apin käyttöapuominaisuudet Apple TV:ssä

Jos haluat tietää, mitkä kielet ovat valittavissa kutakin käyttöapuominaisuutta käytettäessä, vieritä kuvaussivun alalaidassa olevaan Kielet- ja Käyttöapu-osioihin.

Älytelevisio tai suoratoistolaite

1. Avaa Apple TV -appi.
  2. Siirry näytön ylälaidassa Elokuvat- tai TV-ohjelmat-kohtaan. Voit myös etsiä haluamasi elokuvan tai TV-ohjelman valitsemalla Haku.
  3. Tarkista kuvaussivulta kuvailevan tekstityksen (CC), kuuroille ja huonokuuloisille tarkoitetun tekstityksen (SDH) tai kuvailutulkkauksen (AD) saatavuus.

Jos haluat tietää, mitkä kielet ovat valittavissa kutakin käyttöapuominaisuutta käytettäessä, vieritä kuvaussivun alalaidassa olevaan Kielet- ja Käyttöapu-osioihin.

Lisätietoja

Käyttöapuominaisuuksien saatavuus vaihtelee maa- ja aluekohtaisesti.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.