Kuvailutulkkauksen käyttöönotto Apple TV:ssä

Voit ottaa Apple TV:ssä kuvailutulkkauksen käyttöön, jos haluat, että videoiden kohtaukset kuvaillaan sinulle.

Jos katseltavassa videossa on kuvailutulkkaus, löydät sen Tekstitys-valikosta. Videon katselun aikana:

• Apple TV 4K tai Apple TV HD: Pyyhkäise alas kaukosäätimen kosketuspinnalla ja avaa Info-paneeli. Avaa sitten Tekstitys-paneeli pyyhkäisemällä oikealle. Pyyhkäise alas ja valitse vaihtoehto, jota haluat käyttää.
  • Apple TV (3. sukupolvi): Pidä Valitse-painiketta painettuna kolmen sekunnin ajan ja avaa Tekstitys-välilehti. Valitse vaihtoehto, jota haluat käyttää.

Ääniasetusten määrittäminen

Jos haluat käyttää videoissa kuvailutulkkausta oletusarvoisesti:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Käyttöapu.
  2. Valitse Kuvailutulkkaus.

Lisätietoja

Kaikissa videoissa ei ole kuvailutulkattuja raitoja. Tarkista videon tiedoista, onko siinä näitä ominaisuuksia.

Joissakin kolmannen osapuolen apeissa on mukautetut videoiden äänisäätimet. Jos äänisäätimiä ei näy katsellessasi videota apilla, lue lisätietoja dokumentaatiosta tai ota yhteyttä apin kehittäjään.

Voit laittaa kuvailutulkkauksen päälle muissa laitteissa valitsemalla laitteen alta ja toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

Lue lisätietoja kuvailutulkatun sisällön etsimisestä iTunes Storesta.