Kuvailutulkkauksen käyttöönotto Apple TV:ssä

Voit ottaa Apple TV:ssä kuvailutulkkauksen käyttöön, jos haluat, että videoiden kohtaukset kuvaillaan sinulle.

Jos katseltavassa videossa on kuvailutulkkaus, löydät sen Tekstitys-valikosta. Videon katselun aikana:

• Apple TV HD: Avaa Tiedot-paneeli pyyhkäisemällä alas kaukosäätimen Touch-pinnalla. Avaa sitten Tekstitys-paneeli pyyhkäisemällä oikealle. Pyyhkäise alas ja valitse vaihtoehto, jota haluat käyttää.
  • Apple TV (2. tai 3. sukupolvi): Pidä Valitse-painiketta painettuna kolmen sekunnin ajan ja avaa Tekstitys-välilehti. Valitse vaihtoehto, jota haluat käyttää.

Ääniasetusten määrittäminen

Jos haluat käyttää videoissa kuvailutulkkausta oletusarvoisesti:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Käyttöapu.
  2. Valitse Kuvailutulkkaus.

Lisätietoja

Kaikissa videoissa ei ole kuvailutulkattuja raitoja. Tarkista videon tiedoista, onko siinä näitä ominaisuuksia.

Joissakin kolmannen osapuolen verkkosivustoissa ja ohjelmissa on mukautetut videoiden äänisäätimet. Jos äänisäätimiä ei näy katsellessasi videota verkkosivustolla, lue lisätietoja dokumentaatiosta tai ota yhteyttä verkkosivuston omistajaan tai ohjelman kehittäjään.

Voit laittaa kuvailutulkkauksen päälle eri laitteissa myös seuraavien ohjeiden avulla:

Lue lisätietoja kuvailutulkatun sisällön etsimisestä iTunes Storesta.