Äänikuvauksien käyttöönotto Apple TV:ssä

Voit ottaa Apple TV:ssä käyttöön äänikuvauksen, jolloin videon kohtaukset kuvaillaan ääneen.

Jos katseltavassa videossa on äänikuvaus, löydät sen tekstitysvalikosta. Videon katselun aikana:

• Apple TV (4. sukupolvi): Pyyhkäise alas kaukosäätimen kosketuspinnalla ja avaa Info-paneeli. Avaa sitten Tekstitys-paneeli pyyhkäisemällä oikealle. Pyyhkäise alas ja valitse haluamasi vaihtoehto.
  • Apple TV (2. tai 3. sukupolvi): Pidä Valitse-painiketta painettuna kolmen sekunnin ajan ja avaa Tekstitys-välilehti. Valitse vaihtoehto, jota haluat käyttää.

Ääniasetusten tekeminen

Jos haluat videoiden käyttävän äänikuvausta oletusarvoisesti:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Käyttöapu.
  2. Valitse Äänikuvaus.

Lisätietoja

Kaikki videot eivät sisällä äänikuvauksen raitoja. Tarkista videon tiedoista, onko siinä näitä ominaisuuksia.

Joissakin kolmannen osapuolen verkkosivustoissa ja ohjelmissa on mukautetut videoiden ääniohjaimet. Jos ääniohjaimia ei näy katsellessasi videota verkkosivustolla, lue lisätietoja dokumentaatiosta tai ota yhteyttä verkkosivuston omistajaan tai ohjelman kehittäjään.

Voit ottaa äänikuvauksen käyttöön myös muissa laitteissa seuraavasti:

Lue, miten voit etsiä äänikuvauksen sisältäviä sisältöjä iTunes Storesta.