Apple TV, jossa näkyy Koti-valikko

Oletko uusi Apple TV:n käyttäjä?

Opi määrittämään Apple TV upeaa elokuvakokemusta varten.

Apple TV:n käyttöönotto

Apple TV

Koko TV-sisältö yhdessä apissa

Applen TV-appi on ylivertainen tapa katsoa TV:tä. Se tarjoaa alkuperäisohjelmia ja -elokuvia Apple TV+:sta, haluamasi maksulliset kanavat, tuhansia ostettavia tai vuokrattavia elokuvia ja suosittuja suoratoistopalveluja ja kaapeli-TV:n palveluntarjoajia.

Tutustu Applen TV-appiin

Apple TV

Katso muut uutuudet

tvOS 14 tuo mukanaan innostavia uusia ominaisuuksia Apple TV:lle, kuten usean käyttäjän tuen pelaamisessa, äänijaon kuulokkeille, HomeKit-kameroiden ilmoitukset ja suorana lähetettävät syötteet sekä kuva kuvassa -ominaisuuden.

Tutustu tvOS 14:n uusimpiin ominaisuuksiin

Pääset selaamaan Apple TV:n käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.

Kaikki ominaisuudet ja sisällöt eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.