Apple TV

Oletko uusi Apple TV:n käyttäjä?

Opi määrittämään Apple TV upeaa elokuvakokemusta varten.

Apple TV:n käyttöönotto

Apple TV

Koko TV-sisältö yhdessä apissa.

Applen TV-apista löytyy kaikki, mitä haluat katsoa. Se on myös ainoa paikka, jossa Apple TV+ -palvelun alkuperäiselokuvat ja -TV-ohjelmat ovat saatavilla. Sisältö on yksilöllistä ja huolella valikoitua juuri sinulle, joten löydät tarjonnasta parhaat palat. Uusi TV‑appi on yksinkertaisesti ylivertainen tapa katsella televisiota.

Tutustu Applen TV-appiin

Apple TV

Katso muut uutuudet

tvOS 13 tuo mukanaan loistavia uusia ominaisuuksia Apple TV:lle, kuten koko näytön videoesikatselut, uusi mullistavia alkuperäispelejä tarjoava pelipalvelu Apple Arcade sekä usean käyttäjän tuki kaikille perheenjäsenille.

Tutustu tvOS 13:n uusimpiin ominaisuuksiin

Pääset selaamaan Apple TV:n käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.

Kaikki ominaisuudet ja sisällöt eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Rocketman © 2019 Paramount Pictures Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään.