Kuvailutulkkauksen ottaminen käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa voit ottaa kuvailutulkkauksen käyttöön, jos haluat, että videoiden kohtaukset kuvaillaan sinulle.

Voit ottaa kuvailutulkkauksen käyttöön, kun katselet elokuvia, TV-ohjelmia tai musiikkivideoita Apple TV -apilla* tai iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla. Voit ottaa kuvailutulkkauksen myös oletusarvoisesti käyttöön.

Kuvailutulkkauksen ottaminen käyttöön

Jos katsomassasi videossa on kuvailutulkkaus:

1. Kun katselet videota, tuo toistosäätimet näyttöön napauttamalla näyttöä.
  2. Avaa Ääni ja tekstitys -valikko napauttamalla Median valinta -painiketta .
  3. Valitse kuvailutulkattu raita, jota haluat käyttää.

Kuvailutulkkauksen käyttäminen oletusarvoisesti

1. Valitse Asetukset > Käyttöapu.
  2. Napauta Kuvailutulkkaus.
  3. Ota Kuvailutulkkaus käyttöön.

Lisätietoja

* Apple TV -appi ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Ota selvää, missä se on saatavilla.