Äänikuvauksen ottaminen käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Voit ottaa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa käyttöön äänikuvauksen, jolloin videon kohtaukset kuvaillaan ääneen.

Voit ottaa äänikuvauksen käyttöön, kun katselet elokuvia, TV-ohjelmia tai musiikkivideoita iPhonen, iPadin tai iPod touchin Videot-ohjelmalla. Voit myös ottaa äänikuvauksen käyttöön oletusarvoisesti.

Äänikuvauksen ottaminen käyttöön

Jos katseltavassa videossa on äänikuvaus, löydät sen Ääni ja tekstitys -valikosta:

1. Kun katselet videota, tuo toisto-ohjaimet näyttöön napauttamalla näyttöä.
  2. Avaa Ääni ja tekstitys -valikko napauttamalla puhekuplakuvaketta .
  3. Valitse äänikuvauksen raita, jota haluat käyttää.

Ääniasetusten tekeminen

Jos haluat videoiden käyttävän äänikuvausta oletusarvoisesti:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset > Käyttöapu.
  2. Vieritä Media-osioon ja napauta Äänikuvaus.
  3. Laita Suosi äänikuvausta -asetus päälle.

Lisätietoja

Kaikki videot eivät sisällä äänikuvauksen raitoja. Tarkista videon tiedoista, onko siinä näitä ominaisuuksia.

Joissakin kolmannen osapuolen verkkosivustoissa ja ohjelmissa on mukautetut videoiden ääniohjaimet. Jos ääniohjaimia ei näy katsellessasi videota verkkosivustolla, lue lisätietoja dokumentaatiosta tai ota yhteyttä verkkosivuston omistajaan tai ohjelman kehittäjään.

Voit ottaa äänikuvauksen käyttöön myös muissa laitteissa seuraavasti:

Lue, miten voit etsiä äänikuvauksen sisältäviä sisältöjä iTunes Storesta.