Äänikuvauksen ottaminen käyttöön iTunesin Windows-versiossa

Voit ottaa iTunesin Windows-versiossa käyttöön äänikuvauksen, jolloin videon kohtaukset kuvaillaan ääneen.

Jos katseltavassa videossa on äänikuvaus, löydät sen Ääni ja tekstitys -valikosta:

1. Vie osoitin videon päälle.
  2. Napsauta puhekuplakuvaketta puhekuplakuvake.
  3. Valitse äänikuvauksen raita, jota haluat käyttää.

Lisätietoja

Kaikki videot eivät sisällä äänikuvauksen raitoja. Tarkista videon tiedoista, onko siinä näitä ominaisuuksia.

Joissakin kolmannen osapuolen verkkosivustoissa ja ohjelmissa on mukautetut videoiden ääniohjaimet. Jos ääniohjaimia ei näy katsellessasi videota verkkosivustolla, lue lisätietoja dokumentaatiosta tai ota yhteyttä verkkosivuston omistajaan tai ohjelman kehittäjään.

Voit ottaa äänikuvauksen käyttöön myös muissa laitteissa seuraavasti:

Lue, miten voit etsiä äänikuvauksen sisältäviä sisältöjä iTunes Storesta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.