Kuvailutulkkauksen käyttäminen iTunesin Windows-versiossa

Jos katsomassasi videossa on kuvailutulkkaus, voit ottaa sen käyttöön, jotta videoiden tilanteet kuvaillaan sinulle.

Kuvailutulkkauksen ottaminen käyttöön iTunesin Windows-versiossa

1. Vie osoitin videon päälle.

2. Klikkaa puhekuplakuvaketta puhekuplakuvake.

3. Valitse kuvailutulkattu raita, jota haluat käyttää.

windows-10-itunes-12-player-audio-subtitles-options

Kuvailutulkkauksen ottaminen oletusarvoisesti käyttöön

1. Avaa iTunesin Windows-versio.

2. Klikkaa valikkorivillä Muokkaa ja valitse sitten Asetukset.

3. Klikkaa Toisto.

4. Valitse Toista kuvailutulkkaus, kun se on saatavilla.

Lisätietoja

Viittaukset muihin kuin Applen valmistamiin tuotteisiin ja itsenäisiin verkkosivustoihin, joita Apple ei hallinnoi tai joita se ei ole testannut, eivät tarkoita sitä, että Apple suosittelee tai tukee niitä. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Ota yhteyttä toimittajaan, jos tarvitset lisätietoja.