Kuvailutulkkauksen käyttäminen iTunesin Windows-versiossa

Jos katsomassasi videossa on kuvailutulkkaus, voit ottaa sen käyttöön, jotta videoiden tilanteet kuvaillaan sinulle.

Kuvailutulkkauksen ottaminen käyttöön iTunesin Windows-versiossa

1. Vie osoitin videon päälle.
  2. Klikkaa puhekuplakuvaketta Median valinta -painike.
  3. Valitse kuvailutulkattu raita, jota haluat käyttää.

Kuvailutulkkauksen ottaminen oletusarvoisesti käyttöön

1. Avaa iTunesin Windows-versio.
  2. Valitse valikkoriviltä Muokkaa ja valitse sitten Asetukset.
  3. Klikkaa Toisto.
  4. Valitse Toista kuvailutulkkaus, kun se on saatavilla.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.