Kuvailutulkkauksen ottaminen käyttöön Macissa

Kun otat videon kuvailutulkkauksen käyttöön, videon kohtaukset kuvaillaan sinulle.

Videon kuvailutulkkauksen ottaminen käyttöön

Jos katsomasi video sisältää kuvailutulkattua (AD) sisältöä, voit ottaa kuvailutulkkauksen käyttöön samalla tavalla kuin ottaa tekstityksen käyttöön tai vaihtaa äänikielen. Tämä toimii eri apeissa, kuten Apple TV -apissa, iTunesissa, QuickTime Playerissa, DVD Playerissa ja Safarin HTML5-videoissa.

1. Tuo toistosäätimet näyttöön siirtämällä kohdistin videon päälle.
  2. Klikkaa tekstityskuplakuvaketta .
  3. Valitse kuvailutulkkausraita tai jokin muu äänivaihtoehto.
    TV-apin soitin, jonka Kuvaukset-valikko on auki

Joissakin kolmannen osapuolen apeissa ja sivustoissa käytetään mukautettuja säätimiä videoita varten. Jos tiedät, että video sisältää kuvailutulkkauksen, mutta et tiedä, miten sen voi ottaa käyttöön, sinun on ehkä otettava yhteyttä apin kehittäjään tai sivuston omistajaan lisätietojen pyytämistä varten.

Kaikkien videoiden kuvailutulkkauksen ottaminen oletusarvoisesti käyttöön

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Käyttöapu.
  2. Klikkaa sivupalkissa Kuvaukset.
  3. Valitse Toista kuvailutulkkaus, kun se on saatavilla.
    Järjestelmäasetusten Käyttöapu-välilehden Kuvaukset-valikko, jossa Toista kuvailutulkkaus, kun se on saatavilla -asetus on valittuna

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.