Safarin määrittäminen avautumaan aina samalle sivulle

Näiden asetusten avulla voit määrittää Safarin siten, että näet aina saman sivun avatessasi sen.

Yleisten asetusten määrittäminen

Valitse Omenavalikosta > Järjestelmäasetukset ja sitten Yleiset. Varmista tämän jälkeen, että Sulje ikkunat, kun lopetat ohjelman -asetus on valittuna. Jos se ei ole valittuna, Safari avautuu määrittämällesi sivulle vain, jos kyseinen sivu oli auki viimeksi, kun suljit Safarin. Lue lisätietoja siitä, miten Mac avaa automaattisesti ikkunat, ohjelmat ja dokumentit uudelleen.

Safarin asetusten määrittäminen

Avaa Safari ja valitse Safari > Asetukset ja sitten Yleiset. Muokkaa seuraavia asetuksia:

• Safarin käynnistyessä avataan: Valitse mikä tahansa muu kuin Kaikki edellisen istunnon ikkunat -asetus. Jos et näe tätä valikkoa, varmista, että noudatit edellisen osion ohjeita.
  • Näytä uudessa ikkunassa: valitse Kotisivu.
  • Kotisivu: Anna tähän sen sivun URL-osoite, jonka haluat avautuvan, kun Safari käynnistetään. Jos haluat määrittää täksi sivuksi nykyisen sivun, valitse Aseta nykyiselle sivulle.