Estä appeja ja ikkunoita avautumasta uudelleen

Apit ja niiden ikkunat voivat avautua automaattisesti uudelleen, kun kirjaudut Maciin tai avaat apin. Voit hallita tätä toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Käytä uloskirjautumis- tai uudelleenkäynnistysvalintaikkunan asetusta

Kun kirjaudut Macista ulos tai käynnistät sen uudelleen, poista Avaa ikkunat uudelleen kirjauduttaessa takaisin sisään -valintaneliön valinta, kun sinua pyydetään tekemään niin.

Voit myös käynnistää Macin vikasietotilassa ja käynnistää sen sitten normaalisti uudelleen. Tämä ei muuta asetusta, mutta Mac unohtaa kaikki ikkunat, jotka olivat auki, kun viimeksi kirjauduit ulos tai käynnistit Macin uudelleen.

Jos poistat tämän asetuksen valinnan, mutta appi avautuu edelleen automaattisesti:

Käytä Yleisten asetusten asetusta

Jos haluat estää appeja muistamasta ikkunoita, jotka olivat niissä auki, valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa Yleiset ja valitse sitten Sulje ikkunat, kun lopetat apin.

Voit myös pitää vaihtonäppäintä painettuna, kun avaat apin. Tämä ei muuta asetusta, mutta appi unohtaa kaikki ikkunat, jotka olivat auki, kun viimeksi lopetit apin.

Jos nämä toimet eivät jollakin apilla toimi, apilla saattaa olla oma asetuksensa, joka ohjaa ikkunoiden avautumista uudelleen. Tarkista apin asetukset tai dokumentaatio, tai ota yhteyttä apin kehittäjään.