iPhonen, iPadin tai iPod touchin palauttaminen varmuuskopiosta

Lue ohjeet siihen, miten voit palauttaa laitteesi iCloudiin tai tietokoneeseesi tallennetusta varmuuskopiosta.

Laitteen palauttaminen iCloud-varmuuskopiosta

1. Käynnistä laite. Tervetulonäytön pitäisi avautua. Jos olet jo ottanut uuden laitteesi käyttöön, se pitää tyhjentää kaikesta sisällöstä, ennen kuin voit seurata näitä ohjeita ja suorittaa palautuksen varmuuskopiosta.
  2. Seuraa näytöllä olevia ohjeita, kunnes etenet Apit ja data -näyttöön. Napauta sitten Palauta iCloud-varmuuskopiosta.
  3. Kirjaudu iCloudiin Apple ID:lläsi.
  4. Valitse sopiva varmuuskopio päivämäärän ja koon perusteella. Kun olet tehnyt valintasi, siirto alkaa. Jos näet ilmoituksen, jonka mukaan uudempi ohjelmistoversio vaaditaan, seuraa näytöllä olevia päivitysohjeita. (Jos et näe ohjeita päivitykseen, lue ohjeet täältä.)
  5. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi, jotta voit palauttaa appisi ja ostoksesi. (Jos olet ostanut iTunes Storesta tai App Storesta sisältöä useilla Apple ID:eillä, sinua pyydetään kirjautumaan jokaisella niistä.) Jos et muista salasanaa, voit napauttaa Ohita tämä vaihe ja kirjautua sisään myöhemmin. Tässä tapauksessa et kuitenkaan voi käyttää appeja, ennen kuin kirjaudut Apple ID:llä.
  6. Pidä laite yhdistettynä ja odota, että edistymispalkki tulee näkyviin ja täyttyy. Palautusprosessi saattaa kestää muutamasta minuutista tuntiin varmuuskopion koosta ja verkkoyhteyden nopeudesta riippuen. Jos katkaiset Wi-Fi-yhteyden liian aikaisin, palautus pysähtyy, kunnes avaat yhteyden uudelleen.
  7. Voit nyt viimeistellä käyttöönoton ja nauttia laitteestasi. Sisältösi, kuten apit, kuvat, musiikki ja muut tiedot, palautetaan taustalla seuraavien tuntien tai päivien aikana niiden määrästä riippuen. Pyri muodostamaan Wi-Fi-yhteys ja pitämään verkkovirta kytkettynä mahdollisimman usein, jotta palautus valmistuu nopeammin.

Ohjeita iCloud-varmuuskopiosta palauttamiseen.

Laitteen palauttaminen tietokoneen varmuuskopiosta

1. Avaa Finder-ikkuna Macissa, jossa on macOS Catalina 10.15. Avaa iTunes Macissa, jossa on macOS Mojave 10.14 tai aiempi, tai Windows-tietokoneessa.
  2. Yhdistä laite tietokoneeseen USB-kaapelin avulla.* Jos näyttöön tulee viesti, jossa pyydetään laitteen pääsykoodia tai luottamaan tietokoneeseen, toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Jos olet unohtanut pääsykoodisi, pyydä apua.
  3. Valitse iPhone, iPad tai iPod touch, kun se näkyy Finder-ikkunassa tai iTunesissa. Jos laitettasi ei näy, lue tarkemmat toimintaohjeet.
  4. Valitse Palauta varmuuskopio. Jos saat ilmoituksen, jonka mukaan laitteesi ohjelmisto on liian vanha, lue lisäohjeet täältä.
  5. Valitse sopiva varmuuskopio päivämäärän perusteella.
  6. Klikkaa Palauta ja odota, kunnes palautus on valmis. Jos sitä pyydetään, anna salatun varmuuskopion salasana.
  7. Pidä laite kytkettynä sen käynnistyttyä uudelleen ja odota, että se on synkronoitu tietokoneesi kanssa. Voit irrottaa laitteen, kun synkronointi on valmis.
  8. Ohjeita varmuuskopiosta palauttamiseen.