iPhonen, iPadin tai iPod touchin palauttaminen varmuuskopiosta

Lue, kuinka voit palauttaa laitteesi iCloud- tai iTunes-varmuuskopiosta.

Laitteen palauttaminen iCloud-varmuuskopiosta

1. Käynnistä laite. Tervetulonäytön pitäisi avautua. Jos olet jo ottanut uuden laitteesi käyttöön, se pitää tyhjentää kaikesta sisällöstä, ennen kuin voit seurata näitä ohjeita ja palauttaa varmuuskopiosta.
  2. Seuraa näytöllä olevia ohjeita, kunnes etenet Apit ja data -näyttöön. Napauta sitten Palauta iCloud-varmuuskopiosta.
  3. Kirjaudu iCloudiin Apple ID:lläsi.
  4. Valitse sopiva varmuuskopio päivämäärän ja koon perusteella. Kun olet tehnyt valintasi, siirto alkaa. Jos näet viestin, jonka mukaan uudempi iOS-versio vaaditaan, seuraa näytöllä olevia ohjeita päivitykseen. (Jos näytöllä ei ole ohjeita päivitykseen, tee näin.)
  5. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi, kun sitä pyydetään, jotta voit palauttaa appisi ja ostoksesi. (Jos olet ostanut iTunes Store- tai App Store -sisältöä useilla Apple ID:illä, sinua pyydetään kirjautumaan jokaisella niistä.) Jos et muista salasanaa, voit napauttaa Ohita tämä vaihe ja kirjautua sisään myöhemmin.
  6. Pidä laite yhdistettynä ja odota, että edistymispalkki tulee näkyviin ja täyttyy. Palautusprosessi saattaa kestää muutamasta minuutista tuntiin varmuuskopion koosta ja verkkoyhteyden nopeudesta riippuen. Jos katkaiset Wi-Fi-yhteyden liian aikaisin, palautus pysähtyy, kunnes avaat yhteyden uudelleen.
  7. Voit nyt viimeistellä käyttöönoton ja nauttia laitteestasi. Sisältösi, kuten sovellukset, valokuvat, musiikki ja muut tiedot, palautetaan taustalla seuraavien tuntien tai päivien aikana niiden määrästä riippuen. Pyri pitämään Wi-Fi-yhteys ja verkkovirta kytkettynä mahdollisimman usein, jotta palautus valmistuu nopeammin.

Ohjeita iCloud-varmuuskopiosta palauttamiseen.

Laitteen palauttaminen iTunes-varmuuskopiosta

1. Avaa iTunes Mac- tai PC-tietokoneella, jolle olet varmuuskopioinut laitteesi.
  2. Yhdistä laite tietokoneeseen USB-kaapelin avulla. Jos näyttöön tulee viesti, jossa pyydetään laitteen pääsykoodia tai luottamaan tietokoneeseen, toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Jos olet unohtanut pääsykoodisi, pyydä apua.
  3. Valitse iPhone, iPad tai iPod touch, kun se näkyy iTunesissa. Jos iTunes ei tunnista laitetta, lue ohjeet ongelman ratkaisemiseen.
  4. Valitse iTunesissa Palauta varmuuskopiosta. Jos näet viestin, jonka mukaan iOS-laitteesi ohjelmisto on liian vanha, seuraa näitä ohjeita
  5. Valitse sopiva varmuuskopio päivämäärän ja koon perusteella.
  6. Klikkaa Palauta ja odota, kunnes palautus on valmis. Jos sitä pyydetään, anna salatun varmuuskopion salasana.
  7. Pidä laite kytkettynä sen käynnistyttyä uudelleen ja odota, että se on synkronoitu tietokoneesi kanssa. Voit irrottaa laitteen, kun synkronointi on valmis.

Ohjeita iTunes-varmuuskopiosta palauttamiseen.