Jos palautus iCloud-varmuuskopiosta epäonnistui

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos iPhonen, iPadin tai iPod touchin iCloud-varmuuskopion palauttamisessa tarvitaan apua.

• Kytke laite virtalähteeseen ja varmista, että olet muodostanut Wi-Fi-yhteyden. Palautus varmuuskopiosta ei ole mahdollista mobiiliverkon internet-yhteyden kautta.

• Tarkista ohjelmistoversio ja päivitä tarvittaessa.

• Jos olet suorittamassa palautusta iCloud-varmuuskopiosta ensimmäisen kerran, lue, mitä tehdä. Kun valitset varmuuskopion, voit näyttää kaikki käytettävissä olevat varmuuskopiot napauttamalla Näytä kaikki.

Varmuuskopiosta palauttamiseen tarvittava aika riippuu varmuuskopion koosta ja Wi-Fi-verkon nopeudesta. Jos tarvitset edelleen apua, tarkista näkemäsi ongelma tai varoitusviesti alla.

Jos saat virheilmoituksen, kun suoritat palautusta iCloud-varmuuskopiosta

1. Yritä palauttaa varmuuskopio käyttämällä toista verkkoa.

2. Jos käytettävissäsi on toinen varmuuskopio, yritä suorittaa palautus kyseisestä varmuuskopiosta. Lue, miten voit etsiä varmuuskopioita.

3. Jos tarvitset edelleen apua, arkistoi tärkeät tiedot ja ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos varmuuskopio, jonka haluat palauttaa, ei ilmesty Valitse varmuuskopio -näyttöön

1. Varmista, että sinulla on käytettävissäsi varmuuskopio.

2. Yritä palauttaa varmuuskopio käyttämällä toista verkkoa.

3. Jos tarvitset edelleen apua, arkistoi tärkeät tiedot ja ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos sinua kehotetaan jatkuvasti antamaan salasanasi

Jos teit ostoksia useammalla kuin yhdellä Apple ID:llä, sinua voidaan pyytää jatkuvasti antamaan salasana.

1. Anna kunkin pyydetyn Apple ID:n salasana.

2. Jos et tiedä oikeaa salasanaa, napauta Ohita tämä vaihe tai Peruuta.

3. Toista, kunnes kehotteita ei enää ole.

4. Luo uusi varmuuskopio.

Jos varmuuskopiosta palauttamisen jälkeen puuttuu tietoja

Lue, mitä tehdä, jos iCloud-varmuuskopiosta suoritetun iOS- tai iPadOS-laitteen palautuksen jälkeen puuttuu tietoja.

Ohjeita iCloud-varmuuskopiointiin

Jos tarvitset apua iPhonen, iPadin tai iPod touchin varmuuskopiointiin iCloud-varmuuskopioinnilla, lue, mitä tehdä.