Boot Camp: Tietokoneen kirkkaussäätimet eivät vastaa Windows 8.1:een päivittämisen jälkeen

Kun MacBook Pro (17-tuumainen, alku- tai loppuvuosi 2011) on päivitetty Windows 8:sta 8.1:een, F1- ja F2-näppäimillä ei ehkä voi enää säätää tietokoneen sisäisen näytön kirkkautta.

Ratkaise ongelma suorittamalla Boot Camp 5.1 -ohjainten korjausasennus.

Korjausasennukseen tarvitaan USB-muistitikku, jossa on asianmukaiset Boot Camp 5.1 -ohjaimet tietokoneellesi. Jos sinulla ei enää ole Boot Camp -tukiohjainten asennusmediaa, luo uusi kopio käyttämällä Lisäohjelmat-kansiossa olevaa Boot Camp -apuria. Lataa apurin avulla asianmukaiset ohjaimet USB-muistitikulle ja lopeta sitten apuri. Voit myös ladata ohjaimet Apple-tuen verkkosivustolta ja kopioida ne Windowsia varten alustetulle USB-muistitikulle.

Kun ohjaimet ovat USB-tallennusvälineessä, suorita korjausasennus seuraavasti:

1. Käynnistä Mac Windows 8.1:ssä.
  2. Liitä tietokoneeseen muistitikku tai muu USB-tallennusväline, jossa on Windows 8.1:n asennuksen yhteydessä lataamasi ohjaimet.
  3. Siirry työpöydälle ja avaa Resurssienhallinta.
  4. Avaa muistitikku kaksoisosoittamalla sen kuvaketta.
  5. Etsi Boot Camp -kansio ja avaa se.
  6. Etsi kansiosta Setup.exe-tiedosto ja avaa se.
  7. Osoita käyttäjätilien valvonnan suojauskehotteessa Kyllä-painiketta.
  8. Korjaa Boot Camp -palvelut -ikkuna avautuu. Osoita Korjaa-painiketta.
  9. Korjaustoiminto korvaa ohjaimet niillä, jotka olet ladannut USB-tallennusvälineeseen.
  10. Boot Camp -asentaja suoritettu -ikkuna avautuu. Sulje asentaja osoittamalla Valmis-painiketta.
  11. Käynnistä Mac uudelleen osoittamalla uudelleenkäynnistyskehotteessa Kyllä-painiketta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.